Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwert bleiben

Digitalb HD me CS?

mafiaplayer

Ist gelegentlich hier
Registriert
3. Juni 2009
Beiträge
51
Punkte Reaktionen
8
Pershendetje,
e kam nje pytje, a ka mundsi per Digitalb HD ne cs? Se kam pa shpesh qe nuk bon HD pa reciverin e KAON-it?
Eshte vertet?
 
F

fushkrujs

Guest
AW: Digitalb HD me CS?

Pershendetje,
e kam nje pytje, a ka mundsi per Digitalb HD ne cs? Se kam pa shpesh qe nuk bon HD pa reciverin e KAON-it?
Eshte vertet?

Ne fakt esht shkruar dhe ketu ky problem por mesa shoh as vet nuk po e gjej se ku esht ajo,por esht e vertet Digitalb HD punon vetem me resiven Kaon KSF-S660HDCO,sa per CS deri tani shumica shkruan se as me CS nuk ben,un kam informacion tjeter por un nuk mundem ta verifikoj se a esht e vertet.
 

009

Hacker
Registriert
26. Januar 2009
Beiträge
390
Punkte Reaktionen
25
AW: Digitalb HD me CS?

pershendetje po esht e vertet se DIGITALB HD nuk punon me CS une posedoj CS prej 2002 dhe i vetmmi eshte DIGITALB HD qe nuk punon me CS kam degjuar se DIGITALB HD punon me IPBOX 9000 HD por nuk e kam testuar se vet posedoj DREAMBOX: ju pershendes.
 

Bessat

Moderator
Teammitglied
Registriert
21. November 2008
Beiträge
1.481
Punkte Reaktionen
736
AW: Digitalb HD me CS?

pershendetje po esht e vertet se DIGITALB HD nuk punon me CS une posedoj CS prej 2002 dhe i vetmmi eshte DIGITALB HD qe nuk punon me CS kam degjuar se DIGITALB HD punon me IPBOX 9000 HD por nuk e kam testuar se vet posedoj DREAMBOX: ju pershendes.
mendimi eshte nese nuk te punon me dremabox pse te punoj me IPBOX kur te dja jan me cccam por cka kam lexu te faqa e internetit cccam punon digitalb HD

ju pershendes
 

009

Hacker
Registriert
26. Januar 2009
Beiträge
390
Punkte Reaktionen
25
AW: Digitalb HD me CS?

po ket e kam lexuar dhe une deshta me tregu se posedoj CS DHE NUK PUNON DIGITALB HD: une vetem deshta me ju pergjigj pytjes se a punon digitalb hd me cs.dhe kohen e fundit edhe paketa TRING me CS ka pengesa.por digitalb punon 100% perveq kanaleve qe jan me kaon mi shiqu
 

Bessat

Moderator
Teammitglied
Registriert
21. November 2008
Beiträge
1.481
Punkte Reaktionen
736
AW: Digitalb HD me CS?

009,
Falemderit per info qe na ke dhen ketu, por nje pytje e kam kta kanale te DGA cka jane me mpeg4 pra TiranaTV, supersoic, BBF a punojn te ty.a per tringTV mendoj se krejt mvaret te server edhe une se shpejti kam me e mare nje reciver per cs dhe bisedojm me shum atehere te pershendes:hell
 
F

fushkrujs

Guest
AW: Digitalb HD me CS?

Per te punuar punoj te gjitha me CS Digitalbi dhe Tringu,sic e the dhe ti Bessat kjo mvaret nga server,sa per Digitalb HD ti e di mendimin tim por kete duhet ta verifikoj vet dhe me mir esht qe te nxjerresh fakte se pa to nuk e Beson askush.
 

009

Hacker
Registriert
26. Januar 2009
Beiträge
390
Punkte Reaktionen
25
AW: Digitalb HD me CS?

edhe nje her pershendetje te gjithve sa i perket kanaleve DGA per fat te keq nuk punojn me CS:dhe sa i perket pakets satelitore TRING TV. kush posedon CS ne radh te par ta leshoj resiverin ne kanalin muzikor VH1 ose ne JETX:dhe pasi te qelet programi tani shiqoj te tjer programe pa problem dhe ne rast se bllokohet prap e njejta procedur zgjat jo me shum se 5 sekonda deri sa teqilet programi. e pa besueshme por 1% e vertet .ju pershendes
 

kodiak

Hacker
Registriert
6. Oktober 2008
Beiträge
302
Punkte Reaktionen
34
AW: Digitalb HD me CS?

po ket e kam lexuar dhe une deshta me tregu se posedoj CS DHE NUK PUNON DIGITALB HD: une vetem deshta me ju pergjigj pytjes se a punon digitalb hd me cs.dhe kohen e fundit edhe paketa TRING me CS ka pengesa.por digitalb punon 100% perveq kanaleve qe jan me kaon mi shiqu

Digitalbi permes Cs nuk mund te hapet ne kanalet HD,te tjerat jan hapur perfshi ketu edhe bbf,tirana tv dhe supersonic,sa per Tring mund te them se nuk kam kurrfar pengese,madje edhe po te kisha kartel orgjinale sdo te hapeshin me mire,shume nuk kan pervoje me dreambox ose CS,kane lidhje te largeta....hop2 e tutje ose nuk e kane te rregulluar lidhjen e internetit p.sh probleme me IP adresen ose rregullimi i nje dyndns....sa per informacion kam DM 800 HD dhe kam shpenzuar shum kohe deri sa i kam kuptuar te gjitha keto.
 

adonisdion

Newbie
Registriert
22. November 2008
Beiträge
1
Punkte Reaktionen
0
AW: Digitalb HD me CS?

Digitalbi permes Cs nuk mund te hapet ne kanalet HD,te tjerat jan hapur perfshi ketu edhe bbf,tirana tv dhe supersonic,sa per Tring mund te them se nuk kam kurrfar pengese,madje edhe po te kisha kartel orgjinale sdo te hapeshin me mire,shume nuk kan pervoje me dreambox ose CS,kane lidhje te largeta....hop2 e tutje ose nuk e kane te rregulluar lidhjen e internetit p.sh probleme me IP adresen ose rregullimi i nje dyndns....sa per informacion kam DM 800 HD dhe kam shpenzuar shum kohe deri sa i kam kuptuar te gjitha keto.

Ju pershendes
edhe te une po punon pa pengesa dg edhe tring me cs(vetem hd spo bajne )
 

hajni

Newbie
Registriert
7. Februar 2009
Beiträge
24
Punkte Reaktionen
1
AW: Digitalb HD me CS?

pershendetje,qka esht kjo cs?apo esht sikur perpara qi u dufke me i marr ato data bina!!!
 

Bessat

Moderator
Teammitglied
Registriert
21. November 2008
Beiträge
1.481
Punkte Reaktionen
736
AW: Digitalb HD me CS?

tung Hajni,
CS-Cardsharing don te thot karten tende ( Abo ) ta ndajsh me dike tjeter nepermjet internetit pra e jep dikujt me shok ose dike tjeter karten e aj tjetri te jep ti karten e vet prsh. nese e ke ti Digitalbin e aj shoki yt TringTV pra shikojni bashk ty e shikon edhe DGA edhe Tring e njejt eshte shoku yt.
 
Oben