eu unul inca sper sa mai fie cineva care sa cunoasca cum sa opereze o conserva 5160, asta e tutun si rabdare si o iesi ceva pina la urma :emoticon-0133-wait:
ohne mich da einzumischen verstehe ich schon das jetzt zweifel aufkommen aber wenigsten wird es versucht an Infos ranzukommen um entsprechend an die Lösung zu kommen.
Nur alleine ist es immer etwas schwieriger. Es ist leicht zu sagen das es nichts neues ist oder mal sehen ob es klappt. Hier sollten wir alle an einem Strang ziehen um zum Ergebnis zu kommen.
mi-am luat si eu un abonament gigi acum o luna. Recu e un HYUNDAI HSS 5160 NA. Am luat jos capacu si vad ca nu are pasta pe procesor si scrie STi5107LYA pe el. vreau sa fac si eu treaba cu RSA si BK sa pot vedea pe un dreambox.
Ma pot numi fericitu sau sant nefericitu ca am dat de rec cu procesoru asta? se poate face ceva cu el?
as lega eu firele dar din pacate nu stiu unde sa incep. Arata putin altfel ca in howto. Nu este pasta de frezat si chipu parca are un fel de bordura la margini. Trebuie sa frezez din placa neagra din chip?
Din pacate metodele la recul asta sänt necunoscute
Nu freza din chip este lipit cu aer cald piciorele sänt sub el
trebuie sa fie in alta parte locul unde lipesti j-tagul dar cum nimeni nu a vorbit de reusita nu pot sa te indrum