Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

Interesant :good:

Este exact tutorialul vechi nimic nou interesant pe care il stim toti
sau poate zici ca asta e interesant :
Code:
Special THX geht an FANTA & KING BLANA
Putin stiu ca numele astea au fost puse la misto se recunoaste clar si in howto ca este adaugat
Ar trebui sai invitam sa vada si ei
@The_Patcher schau mal hier
https://www.digital-eliteboard.com/threads/105717

sollte für dich bestimmt interesant sein

p.s. se pare ca apare o noua 'lumina' la orizonturi care sa-l faca uitat pe sarmanu polonez bagat la racoare

Sa vedem cäti o sa reuseasca !!!!!!

Sa vedem cäti o sa reuseasca !!!!!!

eu unul inca sper sa mai fie cineva care sa cunoasca cum sa opereze o conserva 5160, asta e tutun si rabdare si o iesi ceva pina la urma :emoticon-0133-wait:

Zuletzt bearbeitet:

Hi @all

ohne mich da einzumischen verstehe ich schon das jetzt zweifel aufkommen aber wenigsten wird es versucht an Infos ranzukommen um entsprechend an die Lösung zu kommen.

Nur alleine ist es immer etwas schwieriger. Es ist leicht zu sagen das es nichts neues ist oder mal sehen ob es klappt. Hier sollten wir alle an einem Strang ziehen um zum Ergebnis zu kommen.

Greetz

DJTomcro

vreau sa scot RSA si BK din humax digi+IV cine ma poate ajuta ?

Zuletzt bearbeitet:

salut

mi-am luat si eu un abonament gigi acum o luna. Recu e un HYUNDAI HSS 5160 NA. Am luat jos capacu si vad ca nu are pasta pe procesor si scrie STi5107LYA pe el. vreau sa fac si eu treaba cu RSA si BK sa pot vedea pe un dreambox.
Ma pot numi fericitu sau sant nefericitu ca am dat de rec cu procesoru asta? se poate face ceva cu el?

sal

Te-ai uitat un pic la howto - cum sa legi firele ?
Fericitule

as lega eu firele dar din pacate nu stiu unde sa incep. Arata putin altfel ca in howto. Nu este pasta de frezat si chipu parca are un fel de bordura la margini. Trebuie sa frezez din placa neagra din chip?

IMG Removed

Din pacate metodele la recul asta sänt necunoscute
Nu freza din chip este lipit cu aer cald piciorele sänt sub el
trebuie sa fie in alta parte locul unde lipesti j-tagul dar cum nimeni nu a vorbit de reusita nu pot sa te indrum

am reusit sa ma conectez la hss 5160 prin jtag dar problema e k nu stiu sa il pun in modul de dump si nu stiu adresa de accesare a lui stie cineva ??

1--tdo
3--tdi
4--trst
7--tck
9--tms

asta e conf pe care am folosoto....

eu am scos din hss1160na si trebuia pus recul in standby si cartela in el si toate picioarele deslipite de pe placa

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…