Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Celular me shkrepëse!

Bessat

Best Member
Boardveteran
Registriert
21. November 2008
Beiträge
1.484
Reaktionspunkte
737
Punkte
273
Ort
MediaWelt
Celular me shkrepëse!

Ja një lajm shumë i mirë për duhanpirësit. Sidomos për ata që shpesh humbasin shkrepësen ose e harrojnë atë, apo ndoshta ju harxhohet kur ata më së shumti dëshirojnë ta ndezin një cigare. Phone SB6309 është një pajisje që ka një shkrepëse, të ngjashme me ato të vendosura në makinë. E tëra që ju duhet të bëni është që të hapni kapakun mbrojtës, shtypni butonin dhe ta ndizni shkrepësen. Kjo vegël është një diçka që është e vështirë për t'u humbur. Telefonin gjithmonë e mbani me vete, rrallë e huazoni atë, dhe rregullisht e mbushni për të ju funksionuar.
 
AW: Celular me shkrepëse!

Heute, 16:58

Sony Ericsson Satio (Idou) në shitje


2l9pbw5.jpg


Modeli i shumëpritur me fotoaparat prej 12 megapikselash nga Sony Ericsson përfundimisht ka dal në shitje, por me çmim të lartë, madje edhe për tregun evropian.

Sony Ericsson Satio (Idou) është celular fotoaparati i të cilit ka hiq më pak se 12.1 megapiksela, me auto-fokus në prekje, blix Xeon, lidhje Wi-Fi, e të dhënat ruhen në kartelën microSDHC dhe të gjitha këto në sistemin e shkëlqyeshëm operativ Symbian S60 OS 5th edition.

Hardueri i celularit të ri është shumë i ngjashëm me konkurrentët: 600Mhz AMR Cortex CPU me sistemin grafik PowerVR SGX, e në të njëjtin konfigurim bazohen edhe Apple iPhone 3GS, Nokia N900 e Samsung i8910 Omnia HD.

Gjithsesi çmimi prej 550 eurosh është i lartë, por pajisja Sony Ericsson Satio (Idou) është shumë e kërkuar, prandaj nuk do të duhej të ketë probleme me shitjen.
 
Zurück
Oben