X xkinix Ist oft hier Registriert 5. Mai 2009 Beiträge 107 Reaktionspunkte 4 Punkte 18 4. Januar 2012 #1 Hallo am un Dreambox si nu sint la curent care din pacihetele de televiziune romanesti functioniaza fara modificari. Salut
Hallo am un Dreambox si nu sint la curent care din pacihetele de televiziune romanesti functioniaza fara modificari. Salut
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 373 5. Januar 2012 #2 AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? sal Nu inteleg ce vrei sa zici cu modificari Pentru a vizualiza o cartela trebuie instalat un cam , si deja lai modificat Tu ce nu vrei sa modifici ?
AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? sal Nu inteleg ce vrei sa zici cu modificari Pentru a vizualiza o cartela trebuie instalat un cam , si deja lai modificat Tu ce nu vrei sa modifici ?
OP OP X xkinix Ist oft hier Registriert 5. Mai 2009 Beiträge 107 Reaktionspunkte 4 Punkte 18 6. Januar 2012 #3 AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? Hallo stiu de cam dar totuschi unele pachete inafara de Focussat nu merg fara sa mai faci ceva, ca extragerea unui serial sau ....
AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? Hallo stiu de cam dar totuschi unele pachete inafara de Focussat nu merg fara sa mai faci ceva, ca extragerea unui serial sau ....
josef.13 Boardveteran Registriert 1. Juli 2009 Beiträge 28.632 Lösungen 1 Reaktionspunkte 48.912 Punkte 1.083 Ort Sachsen 6. Januar 2012 #4 AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? Salut @xkinix La ora actuala cel mai bun e Focus Sat La Digi nu ai nici o sansa fara RSA & BK
AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? Salut @xkinix La ora actuala cel mai bun e Focus Sat La Digi nu ai nici o sansa fara RSA & BK
OP OP X xkinix Ist oft hier Registriert 5. Mai 2009 Beiträge 107 Reaktionspunkte 4 Punkte 18 6. Januar 2012 #5 AW: Ce pacihet de televiziunie functioneaza cu un DreamBox? Multumesc de informatie.