Ccam me fritz box 7270

Dieses Thema im Forum "Krejt për Reciver" wurde erstellt von tavniku, 12. März 2010.

  1. tavniku
    Offline

    tavniku Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Oktober 2009
    Beiträge:
    83
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    E kame nje fritzbox 7270 edhe po du me rregullu me ccam server po kete fritzbox e kame te lidhur ne nje tjeter fritzbox 7240(router) edhe e kame instalue nje freetz image po nuk po munda me leshuare ccamin edhe me totalcommander po mundem me u lidhe por spo di qyshe duhet me leshue ccamin edhe prej usb ku duhet mi qite.
     
    #1
  2. tavniku
    Offline

    tavniku Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Oktober 2009
    Beiträge:
    83
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Ccam me fritz box 7270

    A kerkushe ska server me fritzbox a.
     
    #2
  3. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Ccam me fritz box 7270

    Une spo e kutpoj pytjen tane....frizbox eshte vetem router/modem per lidhje me internet dhe ska tbaj me cccam,cccam instalohet ne Dreambox ose PC.
     
    #3
  4. tavniku
    Offline

    tavniku Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Oktober 2009
    Beiträge:
    83
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Ccam me fritz box 7270

    Jo gabim e ki se cccami punon si server edhe ne fritzbox bile qyshe po lexoje se punon edhe ma mire se ne dreambox apo ne pc per ate jame ka e provoje.
    Po deri tani arrita te perdore si server por vetum ne shtepi e nuk po muna hala me gjete per me dale edhe jashte shtepise me cccam, se po me duket diqka problemi me porte se i kame dy fritzboxa njerin e kame te lidhun dy pc edhe nje server debian edhe kete fritzboxin tjeter qe po du me marue server.
    Te pershendet Tavniku
     
    #4
  5. heka
    Offline

    heka Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    22. April 2009
    Beiträge:
    31
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Ccam me fritz box 7270

    A ke rreguluar nje dyndns adresse?
    Nese ke pyetje, une e kam nje 7170 si server.

    tung heka
     
    #5

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.