T tibiric Ist gelegentlich hier Registriert 15. Dezember 2008 Beiträge 87 Reaktionspunkte 14 Punkte 28 9. Februar 2012 #1 Buna compatrioti ;-), am un Edision Pingulux si un Edision Vip pe Astra, Hotbird + Thor (1°W). Caut in primul rand o linie (sau doua) pentru Sky (Full daca se poate incl. 3D) si daca mai oferiti ceva, Multumesc! Ofer ... [ In PN mai multe explicatii ] Va multumesc! Zuletzt bearbeitet von einem Moderator: 9. Februar 2012
Buna compatrioti ;-), am un Edision Pingulux si un Edision Vip pe Astra, Hotbird + Thor (1°W). Caut in primul rand o linie (sau doua) pentru Sky (Full daca se poate incl. 3D) si daca mai oferiti ceva, Multumesc! Ofer ... [ In PN mai multe explicatii ] Va multumesc!
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 373 9. Februar 2012 #2 AW: Caut Sky Full 3D, HD, etc. - ofer "taxa" ... sau negociabil Sal @tibiric Sti ca nu e admis aici in forum schimbul pe bani doar 1:1 Va rezolvati problemele in PN mersi de intelegere
AW: Caut Sky Full 3D, HD, etc. - ofer "taxa" ... sau negociabil Sal @tibiric Sti ca nu e admis aici in forum schimbul pe bani doar 1:1 Va rezolvati problemele in PN mersi de intelegere
OP OP T tibiric Ist gelegentlich hier Registriert 15. Dezember 2008 Beiträge 87 Reaktionspunkte 14 Punkte 28 9. Februar 2012 #3 AW: Caut Sky Full 3D, HD, etc. - ofer "taxa" ... sau negociabil Salut Emil, nu, nu am stiut! Sorry! Stiu acum! Deci revin - ofer la cerere/dorinta un ABO pe care o sa-l creez nou. Multumesc si scuzati lipsa de informare!
AW: Caut Sky Full 3D, HD, etc. - ofer "taxa" ... sau negociabil Salut Emil, nu, nu am stiut! Sorry! Stiu acum! Deci revin - ofer la cerere/dorinta un ABO pe care o sa-l creez nou. Multumesc si scuzati lipsa de informare!