BitTorrent na Smart TV televizorima

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 21. November 2012.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]BitTorrent na Smart TV televizorima[/h] [h=3][/h] [​IMG]
  Aplikacija BitTorrent će se uskoro naći u ponudi najmanje 20 proizvođača Smart TV televizora, te će se na taj način na televizorima naći ponuda legalnih i ilegalnih torrenata.

  U razgovoru za Multichannel News, izvršni direktor BitTorrenta Eric Klinker je izjavio da je kompanija postigla dogovor sa proizvođačima Smart TV televizora koji će se ove sezone naći na tržištu u Evropi i Aziji.

  Među mnogim partnerima za sada je poznato da se nalazi turski Vestel koji je još tokom IFA sajma u Berlinu predstavio prototip svog Smart TV uređaja sa BitTorrent aplikacijom.

  BitTorrent koji se nalazi vlasništvu firmi Accel Partners, DCM i DAG Ventures koristi peer-to-peer tehnologiju za isporuku sadržaja do krajnjih korisnika. Dostupan je na Windows, Linux i Mac OS operativnim sistemima, dok se nedavno pojavila i aplikacija za Android telefone i tablet uređaje.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.