Becker navigacija

zikki22

Newbie
Pozz prijatelji.Kako da ubacim novu mapu u Becker navigaciju i da li je to moguce i gdje da nadjem nove mape.Mozda o tome i ima na forumu tema al nemam bas vremena da prelistavam sve.
Becker Traffic Assist Highspeed.
Software Version: B.1.0

AW: Becker navigacija

pozdrav prijatelju

nisam ja neki navi experta al bolje da sacekas dok prodje nas becker moderator @marko99

Zuletzt bearbeitet:

pozdrav prijatelju zikki22

to sto ti napisao sbanane, to nemoze na tvoju Navigaciju, jedino sto bih moglo to su ove >>>Karte

Ja se bas nerazumijem u to i ovo je prva navi koju zelim malo da obnovim.kod mene ja becker traffic assist highspeed i neznam da li ovo odgovara za mene.I zbog cega se uopste mjenja softver na navi.pozz prijatelju

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

za ove Navigacije su te Karte

* Traffic Assist Highspeed 7934
* Traffic Assist Highspeed II 7988
* Traffic Assist Pro 7916
* Traffic Assist Pro Ferrari 7929

Da to sam razumijo al moja je samo Traffic Assist Highspeed sw B.1.0 i nema nikakvog broja na kraju kao sto ove imaju.Ipak hvala pokusacu negdje da se snadjem.pozz

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Prijatelju skinuo sam Traffic Assist Highspeed 7934 pa sad neznam dal to trebam na cd sprziti ili sta?Pa kad ufatis vremena da mi odgovoris i malo pojasnis kako dalje.pozz

Pozdrav svima.Evo dobio sam navigaciju becker traffic assist 7827 tomi je prva navigacija ali su karte zastarjele pa sto bih trebao uraditi da to ubacim u navigaciju i kako.

zeljko211@
mogao si navratiti u tvoj PP!
mozda se nadje rijesenje !

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…