Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Avatari i Signature,kome treba neka pogleda ovde...

Nobody is reading this thread right now.
AW: Benutzer Slika za pradoxa ;=)

koju adresu,nevidim adresu,al ej,da nije velika puno,ja je skinuo i kaze da je 40 kb,a mi obicni smrtnici na forumu mozemo samo,9,8 kb tamo da ubacimo,sta ti kazes...

al vidi sad,sad sam pisao nesto u satelitske novosti i tamo ima signatura

aha,evo je i sad,al nece da mi menja ono na display... idem ti na zivce sigurno,a,hehe

Zuletzt bearbeitet:

falim te boze,uspeo sam,hvala majstore...

nema na cemu druze
samo je jos stavi u centar

sad mi glupo da te pitam kako da to uradim,i necu,pitacu te to neki drugi put!!!

hehe e ta ti je dobra
makiras tu adresu od slike sto si ukuco i stisnes onda na simbol (imaju 3 simbola sa linijama poslije podvucenog slova u)kliknes na onaj srednji i to je to

imas pivo kad se vidimo!!!

Bok Baestmaster.
moze i za mene nesto takvo kao sto si napravio za paradoxa,naravno samo ako imas vremena .

Evo ivek

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Hvala Beastmaster. bas si super.
samo da te jos nesto pitam:s kojim programom radis takve super stvari?

Samo bi jos trebali Temu da Promjenimo,da napisemo Avatari i Signature???

sta mislis Kolega Beast..:emoticon-0184-tmi:

Oprosti Murati.
ali svatko si zeli malo poljepsati svoj profil,zato je super sto nama amaterima Beastmaster i svi drugi pomazete u tome.
pozrdav ivek75

i ja mislim da treba to da uradite,sad svi hoce slike a tema nosi moj nick, neki nov ko dodje ovde pitace se ko li je ovaj kad se svi polomise da mu naprave avatar:emoticon-0138-think

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…