Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

[Audi] MIB2/MHI2 - AUG22 Firmware Update 2161 / 3241 / 3344 / 3346 und ifs-root EL Patch (ASI, CarPlay, Android Auto, Map Update)

Nobody is reading this thread right now.

Cristinel80

Newbie
După o lungă cercetare și câteva aspecte pe care le-am bifat deja, acum trebuie să mă adresez ție.
Am un A4 B9 fabricat în 2016 și vreau să instalez cea mai recentă actualizare a hărților.
Am actualizat deja firmware-ul la „3344 - MHI2_ER_AUG22_K3344 MU1438” (cu patch EL).
Carplay etc. a fost, de asemenea, activat.

Codul FEC actual este 02300028. Vreau să import codul FEC 023000FF și eșuez lamentabil.

Am activat Green Menu cu VCDS, iar MIB Toolbox este instalat și rulează.

Am ajustat fișierul addfec.txt din MIB pe cardul SD, adică am schimbat numărul din ultima intrare la 023000FF.

Acum, când încerc să import FEC-ul în MIB-ul sistemului de navigație, nu funcționează. Numerele rămân pur și simplu aceleași.
Am nevoie de un patch în folderul de patch-uri pentru asta?
Poate cineva să-mi descrie procedura exactă din MIB? Cu siguranță nu sunt prost; am reparat multe componente electronice până la cele mai mici zone SMD, dar eșuez lamentabil aici. Am căutat procedura corectă toată ziua.

Nu am găsit What The Fec nicăieri ca descărcare.
Nu am reușit încă să obțin 2023090_M.I.B_Patches.7z deoarece descărcarea de la MIBSolution se oprește mereu.:(
Salut, de unde ai descărcat firmware-ul pentru „3344 - MHI2_ER_AUG22_K3344 MU1438” (cu patch EL, vreau și eu să ajung la această versiune, dar nu o găsesc)

Salut, Cristinel80!

Pentru a obține firmware-ul „3344 - MHI2_ER_AUG22_K3344 MU1438” cu patch EL, îți recomand să verifici forumurile specializate în modificarea sistemelor MIB, cum ar fi MIBSolution sau alte comunități dedicate Audi. Acestea oferă de obicei link-uri directe sau arhive cu cele mai recente versiuni de firmware și patch-uri.

Asigură-te că urmezi acești pași pentru a descărca și instala firmware-ul corect:

1. Caută pe forumuri: Intră pe forumuri precum MIBSolution, care sunt recunoscute pentru resursele lor pentru sistemele MIB. Caută în secțiunile dedicate actualizărilor de firmware sau patch-urilor.

2. Verifică upload-uri recente: Uneori, utilizatorii împărtășesc direct fișierele necesare, așa că fii atent la postările recente sau la anunțurile comunității.

3. Folosește un VPN: Dacă întâmpini dificultăți la descărcare din cauza restricțiilor geolocalizate sau a conexiunii, încearcă să folosești un VPN pentru a-ți schimba locația virtuală.

4. Asigură-te de compatibilitate: Verifică întotdeauna compatibilitatea firmware-ului cu modelul tău de Audi A4 B9, pentru a evita problemele ulterioare.

5. Detalii despre instalare: Odată ce ai descărcat firmware-ul, asigură-te că urmezi toate instrucțiunile de instalare paș cu paș. Este important să respecți toate etapele menționate în documentația disponibilă pentru a evita erorile.

Dacă ai nevoie de mai mult ajutor în legătură cu importul codului FEC sau alte detalii tehnice, nu ezita să întrebi. Succes în găsirea firmware-ului și în actualizarea MIB-ului tău!

Zurück
Oben