Digital Eliteboard - Das große Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Antena 3 devine Antena 3 CNN

josef.13

Best Member
Boardveteran
Registriert
1. Juli 2009
Beiträge
24.921
Lösungen
1
Punkte Reaktionen
38.203
Punkte
1.083
Ort
Sachsen
În ședința de astăzi a Consiliului Național al Audiovizualului a fost aprobată în unanimitate schimbarea denumirii și a siglei televiziunii "Antena 3 - News & Current Affairs", noul nume fiind "Antena 3 CNN". Formatul de principiu rămâne același, respectiv tematic, de știri și informații.

Siglele prezentate au fost în mai multe variante grafice și culori (de exemplu, toate de culoare roșie sau doar albă; sau utilizând alb, argintiu si albastru; sau doar alb si roșu; ori negru, alb si roșu etc). Noua siglă este formată din logo-ul actual al televiziunii Antena 3 și cel al CNN, afișat în dreapta siglei Antenei 3 sau sub aceasta.

"Este un parteneriat consolidat în timp, început acum 11 ani printr-o simplă colaborare. Ulterior s-a ajuns la această formulă unică pe piața media din România. De fapt, chiar și pe piața globală, sunt puține exemple de astfel de parteneriate. Ne dorim să oferim publicului din România mai multă informație, la un nivel mai înalt, conform standardelor si procedurilor CNN International, desigur, respectând și legislația din România și ceea ce reprezintă specificul țării noastre. Acesta este și unul dintre motivele pentru care, în cadrul acestui parteneriat, veți vedea în continuare identitatea noastră, a Antenei 3, cu tot ceea ce aduce postul nostru de televiziune cu o vechime de 17 ani. Procentele structurii de programe nu se modifică. Sigur, venim cu emisiuni noi, cu tot ceea ce înseamnă un pachet complet, de la studiouri modificate la tot ceea ce reprezintă zona tehnologică, toate adaptate acestor vremuri. Probabil ați observat deja mici modificări în ultima perioadă. Vor fi și altele în perioada următoare. Principalele emisiuni ale postului le veți regăsi în grilă.

Dar veți vedea și adaptări ale programelor, o pondere mai mare a știrilor externe, abordări diferite, conform cu ceea ce vedeți și la CNN International. În această perioadă am avut un schimb de experiență, inclusiv training-uri, cu partenerii noștri de la CNN International, în aceea ce privește procedurile și modul în care putem împacheta cât mai bine un subiect, astfel încât să respecte toate standardele jurnalistice, dar să aibă și o abordare demnă de anul 2022 și de ceea ce va urma.

Fără a dezvălui foarte multe, vă ofer un exemplu: ați observat modul în care am acoperit războiul din Ucraina, precum și parteneriatul pe care l-am avut cu colegii de la CNN. Ei au apărut în programele noastre, la fel cum oameni de la noi au apărut în programelor lor. Este un schimb permanent de informații, o susținere reciprocă, o confirmare a informațiilor în teme atât de importante, acum și cu ajutorul celor de la CNN, parcurgând toate etapele, standardele, procedurile și tot ceea ce înseamnă jurnalismul, așa cum trebuie făcut. Veți observa o colaborare si mai strânsă", a explicat reprezentantul Antenei 3.

Lansarea va avea loc probabil luni, conform unei remarci a unui membru CNA. Antena 3 era partener al televiziunii CNN din anul 2011, iar printr-un nou acord din anul 2020, Antena a primit acces la conținutul oferit prin CNN Newsroom.

Acționariatul societalii comerciale SC Antena 3 SA din București rămâne nemodificat: Voiculescu Camelia Rodica -40,622881%, Voiculescu Corina Mirela - 36,341102%, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (membru și președinte Dan Voiculescu) - 13,036017% si Gîdea Emanuel Mihai - 10%.


Quelle; hdsatelit
 
Oben