Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwert bleiben

Apple, probleme me iPhone 4

Bessat

Moderator
Teammitglied
Mitglied seit
21. November 2008
Beiträge
1.481
Erhaltene Reaktionen
736
“Apple” ka nisur një fushatë mbrojtëse për t’i bërë ballë problemeve me marrjen e sinjalit që ka aparati i ri i saj iPhone 4.
Kompania e Steve Jobs ka thirrur papritur një konferencë për ditën e nesërme, ku pritet të diskutohet problemi në fjalë, i denoncuar nga mijëra përdorues.

Në ditët e fundit, modeli i fundit i “mollafonit” ka marrë kritika të ashpra nga Consumer Reports, e njohur ndryshe si bibla e konsumatorëve amerikanë, pikërisht për problemet që kanë të bëjnë me antenën.

Kjo është bërë shkak që kompania të shqyrtojë hipotezën e tërheqjes së modelit, që do t’i kushtonte 1.5 miliardë dollarë dhe që në bursë ka ndikuar tashmë në aksionet e saj.
 
Ihre E-Mail-Adresse ist nicht öffentlich sichtbar. Wir werden Ihre E-Mail nur verwenden, um Sie zu kontaktieren, um Ihren Beitrag zu bestätigen.
Oben