1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

my custom firmware

Dieses Thema im Forum "Kabel Receiver 7000ccx - 7100ccx" wurde erstellt von tativladi, 22. März 2008.

  1. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Hi,

    My cable provider uses non standart frequencies. Globo 7100 ccx uses fixed TPs.

    Does any body know is it possibile to change something somewhere somehow :)

    For examlpe - "blindscan" to scan in 1 MHz steps, or to edit fixed stored frequencies of TPs ?

    Thanks
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. bavaro133
    Offline

    bavaro133 Stamm User

    Registriert:
    29. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.062
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    KOCH
    Ort:
    SPANIEN
    AW: my custom firmware

    why do not post here your sysinfo,for better understanding,its possible,with new firm,we can help you for fixed your objections
     
    #2
  4. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: my custom firmware

    Model:GLOBO OPTICUM 7100CCX
    Manufacturer: GLOBO POLSKA
    Firmware: GLOBO DVB_C 5119 VG 2.4.12
     
    #3
  5. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: my custom firmware

    For example:

    When I go to Menu->Installation->Manual Installation

    Here I have possibility to change:

    "TP" (transponder???)
    "Sym."(Symbol rate)
    "QAM"(Modulation).

    But I can't change the Freq. - it is fixed to the TP number.
    Freq=(TP-1)*8+105 MHz

    So I need of some solution:)

    1. the best will be - to have possibility to change the freq in steps of 1 MHz or smaller.
    2. if the number of transponders is important or limited - to have possibility to create custom pairs TP-Freq :)
    3. or to have an editor - to edit firmware and create custom list of TP-Freq

    Thanks again.
     
    #4
  6. bavaro133
    Offline

    bavaro133 Stamm User

    Registriert:
    29. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.062
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    KOCH
    Ort:
    SPANIEN
    AW: my custom firmware

    you know,thats a cable settop box,isnt for satellite
    you can find here settings,when you have cable german

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #5
  7. tativladi
    Offline

    tativladi Newbie

    Registriert:
    12. März 2008
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: my custom firmware

    thanks to all.

    maybe it was my foult. when i press the "green" button on the "manual scan" menu i have the possibility to define my custom TP-s :)

    so my problem is solved

    :)
     
    #6
  8. bavaro133
    Offline

    bavaro133 Stamm User

    Registriert:
    29. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.062
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    KOCH
    Ort:
    SPANIEN
    AW: my custom firmware

    fine,have a nice time

    THEMA ERLEDIGT
     
    #7

Diese Seite empfehlen