1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Hayat zakljucan

Dieses Thema im Forum "Hayat" wurde erstellt von DJDaki82, 25. Februar 2013.

  1. DJDaki82
    Offline

    DJDaki82 Hacker

    Registriert:
    4. August 2012
    Beiträge:
    380
    Zustimmungen:
    124
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    IT-Systemelektroniker
    cao drustvo,

    pre par meseci je hayat, hayat music itd promenio frekvenciju. do tog trenutka mi je radilo sve sa kljucem koji sam ubacio u viaaccess.
    Sa novim frekvencijama nece vise da otvori nista. Jel se to promenio kljuc ili sad i hayat ide preko neke kartice? kako izgledaju stvari? nisam bas u toku a do sad nisam bas imao ni vremena da se bakcem oko toga...
    Ako ima neki novi kljuc zamolio bih vas da me uputite...

    pozdrav
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. biha
    Offline

    biha Freak

    Registriert:
    24. April 2009
    Beiträge:
    212
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Hayat zakljucan

    To je nihova igra? Navlace narod kao da mogu da ga odkljucaju? Jedno vrijeme ide ,a zatim ga zamandale? Jedino rijesenje ti je CS?
     
    #2
  4. BOSANAC_
    Offline

    BOSANAC_ Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    9. März 2009
    Beiträge:
    70
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Sarajevo
    AW: Hayat zakljucan

    Jarane preko CS sve radi ako te nesta zanima kao Sky DE Hayat digi tv HRt itd. posalji PN.
     
    #3
  5. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: Hayat zakljucan

    ti se pravo raspiso....
     
    #4
  6. DJDaki82
    Offline

    DJDaki82 Hacker

    Registriert:
    4. August 2012
    Beiträge:
    380
    Zustimmungen:
    124
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    IT-Systemelektroniker
    AW: Hayat zakljucan

    ljudi moji, imam cetri odgovora i sad sam jos gluplji nego sto sam bio pre nego sto sam vas pitao. Recite mi dali za hayat sada treba kartica ili ne? Pre nego sto su promenili frekvencije ja sam ga otkljucavao cistim software-om od mog resivera u kom mogu da upisem Viaaccess kljuc.

    Interesuje me dali se sad promenio samo kljuc ili vise nije nikako moguce da se otkljuca tim putem (znaci treba kartica ili cs ili slicno...)
    @Bosanac: Mene interesuje svasta osim Sky DE. Imam sky DE FULL Paket

    Pozdrav
     
    #5
    sbanane gefällt das.
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Hayat zakljucan

    za Hayat treba Naravno Kartica..
    Obrati se ovde

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    @BOSANAC jarane pa ti ovde haman mislis otvorit Pay ebacinu..
    sad imas Crveni za taku ponudu..
     
    #6
    narog_n und Borko23 gefällt das.

Diese Seite empfehlen