1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dreambox 800se Resetovanje

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von senco, 9. September 2012.

  1. senco
    Offline

    senco Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    24. Mai 2009
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    ubacio sam image i setings listu i hteo sam da ubacim cccam i nije moglo pokazivalo je gresku i onda sam hteo ponovo drugi image da ubacim iz pocetka i zablokiralo je onda sam box odpozadi izkljucio iz struje i onda upalio i pocinje resetovanje i dodje do pola i stane,ugasim ponovo opet upalim isto sta moze da bude sta da radim.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: Dreambox 800se Resetovanje

    nisi napisao jeli reciver orginal ili clone. najbolje bi ti bilo da ga ponovo flashujes, ako je orginal onda mozes skinit image

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    , ako ti je clone reciver onda mozes skinit image

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    . ja bi ti preporucio da ubacis newnigma2 i onda mozes da instalitas sve drugo putem blue panel (settings, picons, emu, itd...)
     
    Zuletzt bearbeitet: 10. November 2012
    #2
    sonyboys, senco und sbanane gefällt das.
  4. senco
    Offline

    senco Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    24. Mai 2009
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Dreambox 800se Resetovanje

    moj dreambox je 800se clone na njega pise sunray (sun800HDse) ssl je 84
     
    #3
  5. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Dreambox 800se Resetovanje

    Haj senco ovde

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    imas soft za tvoj box kao sto je kolega narog rekao stavi enigma i neboj se

    a imas i dobar i gotov

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    software Merlin image od kolege bicaveki sa nstream player i nettv listom,pa ti odluci sta ti je volja i sta ti je bolje.
    ako mene pitas ja bi radije Merlin nabacio ( moje misljenje )

    pozz
     
    #4
  6. senco
    Offline

    senco Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    24. Mai 2009
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Dreambox 800se Resetovanje

    hvala vam na pomoci ubacio sam uspelo je ,ubacio sam newnigma2 i uredu je ,ali imam drugi problem dobio sa c liniju za bulsatcom ubacio sam ali nece da funkcionise,trebami Oscam koji oscam da skinem preko blue panel ima raznija
     
    #5
  7. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Dreambox 800se Resetovanje

    @seco
    ako si se odlucio za enigma2 onda preko blupanel skini oscam to jest camd-oscam i onda unutra imas sve skripte kao i oscam cfg.
    Tako bi trebalo da ide..
    pozz
     
    #6

Diese Seite empfehlen