1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

drembox 500 s orginal

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von stepski_vuk, 6. Juli 2010.

  1. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    postovane kolege imam jedan problem oko ovog resiver, nabavio sam ga polovno jos prije godinu dana iz japana i u njemu je bio GP 4.3.1 kako se sijecam , posto ga nisam koristio duze vrijeme u stvari samo sam ga testao dali radi na kratko . e sad mi se desava da zaledi i sam se resetira kad radi duze u njega sam ubacio preko GP servera novi imidj 4.6 i cccam 2.1.3 , koristim ga kako klijent .

    radi 3 sata ok i jednostavno sam zakuje i nestane tona na slici . nekad se sam resetira i ponovo proradi a vecinu puta ga moram koplet iskljucit iz struje

    unaprijed hvala
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.282
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: drembox 500 s orginal

    mach die gemini 4.7 drauf und benutze den cccam 2.1.4 teste es mal und sag bescheid ob es beser ist oder gleich
     
    #2
    stepski_vuk gefällt das.
  4. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: drembox 500 s orginal

    pozz ponovo se javljam u vezi orginala .

    bio je dosad radio ok pa nisam nista dirao, znaci 2 dana je radio sa GP 4.6 i cccam 2.1.3 . ali danas sam nesto ga iskljucio iz struje i poceo je zezat nakon par minuta prvo cccam prestane radit pa moram njega restartat , a nakon toga i zaledi i nakon par minuta se resetira sam . pa sam ubacio preko servera GP 4.7 i cccam 2.1.4 i isti mi se problem desava .

    svaka sugestija i savjet dobro dosao :JC_hmmm:
     
    #3
  5. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: drembox 500 s orginal

    pozz

    flashaj ga sa nullmodem kabel. ako i dalje zeza postoji mogucnost da je do netzteil.
     
    #4
    stepski_vuk gefällt das.
  6. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: drembox 500 s orginal


    prika ja sam vec davno pokusavao pa sam mu ubacivao preko 323 kabal softvere i opet mi se desavalo to , pa sam diziksalter mijenjao mislio sam da pada zbog signala ali mi se isto desavalo , no cudno mi je da nekad radi dobro dok se ne iskljuci iz struje i tad nastaje problem , :JC_hmmm: netzteil sta je to ako mozes pojasnit mi
     
    #5
  7. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: drembox 500 s orginal

    to ti je vansko napajanje.
     
    #6
    stepski_vuk gefällt das.
  8. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: drembox 500 s orginal

    zdravo..

    Netzteil tije onaj dio sto stoji imedzu Boxa i struje =) napajc Strujom..
    kao stoje Kolega sbannane naveo da moze i do toga Adaptera da bude..postoji jos jedna greska..Bottloader..da on ne prekida..prilkom dizanja systema..tu samo ide Jtag ili zamjenuti platinu..ni jedno ni drugo se ne isplati..ja bi kao prvo pokusao neki drugi Adapter za tvoj Box..
     
    #7
    stepski_vuk und sbanane gefällt das.
  9. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: drembox 500 s orginal

    stvar je u tome da sam ja bio njegov orginalni adapter covjeku posudio dok on ne naruci, i kad mi je dosao njegov jel sam ja ga narucio s ebay i mislio sam da to nema nikakve veze dok mi nije jedan decko reko da promijenim adapter i onada sam se sjetio da nije orginal od njega , pa sam donio orginalni. posto ja taj resiver nisam koristio nikad samo sam ga na kratko palio i provjerio dali radi , znaci sve u svemu moze u kantu . hvala vam decki na savjetu
     
    #8
  10. Nesso
    Offline

    Nesso Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    23. August 2009
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: drembox 500 s orginal

    i ja sam imao/imam taj problem, primjetio sam da kad je duže isklučen iz struje da onda opet radi kako treba, ako i tad ne radi onda ga flashiram i pustim ga opet koji sat da stoji isključen iz struje onda ga uključim i radi, najgore šta možeš napravit je da ga isklučiš iz struje ako trenutno ne reagira ili ako upravo okreće motor, ali ako ga pustiš 15-20 min onda opet odmrzne
     
    #9
  11. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: drembox 500 s orginal

    upravo tako samo sto ja ne koristim motor , zna radit po tijedan dana , bez ikakvi problema , jesili ga jednom iskljucio iz struje tad nastaje cirkus , vidicemo sta se moze poradit na tome da ne zavrsi u kanti
     
    #10

Diese Seite empfehlen