1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dreambox 500s

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von raja, 23. November 2010.

  1. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    ljudi jel posjedujei ko ovaj resiver dreambox 500s, imo bi par pitanja
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Misko
    Offline

    Misko Ist oft hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    136
    Zustimmungen:
    80
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Austria
    AW: dreambox 500s

    a pitanjee glasi?
     
    #2
  4. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dreambox 500s

    1. ako gledam npr. astru i stisnem na daljinskom broj jedan onda mi automaski okrece antenu na hotbird 13
    2. kako se na daljinskom mijenjaju sateliti
    3. kako se ukljuci untertitel
     
    #3
  5. Kinez
    Offline

    Kinez Ist oft hier

    Registriert:
    21. Oktober 2009
    Beiträge:
    131
    Zustimmungen:
    31
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    NRW
    AW: dreambox 500s

    Ja nemam DM500 ali bi trebalo u tome da su isti DM800 i DM500.

    1. Ako stisnes bilo koji broj na daljinskome onda normalno se prebacuje na taj kanal koji je na tom rednom broju u buketima. Ako ti je u buketima na rednom broju 1 neki program koji se nalazi na hotbird onda se naravno antena okrece na njega.
    2. Pritisni preko "OK" strelicu na gore i dole da se otvori Kanaliste i onda procitaj ispod liste sta sve pise kraj obojenih tacki. Kod mene kraj zelene pise satelliten i kad pritisnem na zeleno dugme onda sam u listi satelita. Odaberem koji hocu i otvorim Ordner i unutra su svi kanali od odabranog satelita.
    3.Pritisni dugme "Audio" i sa strelicom gore dole do mjesta gdje pise Menu i onda sa strelicom desno levo dok ne pise Untertitel.

    P.S. Za 1 i 2 skini sebi ovdje iz Database "DreamBoxEdit" i sa tim programom mozes sebi da poredas kanale kojim redom hoces i ponovo vratis u DM i uzivas.
     
    #4
  6. senco
    Offline

    senco Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    24. Mai 2009
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dreambox 500s

    e ovako da nebi otvaro novu temu imam problem sa boxom 500s prosle nedelje sam instaliro sa programom ,Dream up ,i flashwitzard a ove nedelje sam hteo dalje sa DCC ali nece ip adresa mi nije tacna od dreamboxa uvek se javlja greska zbog ip adrese i probo sam ponovo iz pocetka saovim dream up funkcionise zato sto spajam sa nulmodemom kablom ,a sa flaswitzad nece zato sto spajam sa necwerk kablom,a kad pokrenem DCC pojavi se zuta linija izmedju routera-PC a za dreambox je crvena,jestel razumeli moj problem e sta da radim sad
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dreambox 500s

    uzmi sebi total comander i radi dalje snjim..nije greska u DB nego u Kofiguraciji tvoga rutera..ja imam isti Prob..i nista do sad..sve radnje radim preko total comander ili filezilla Programa..ili ako imas Laptop onda idi preko Wlan tu ide kod mene..samo preko Lan nece..
     
    #6
  8. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dreambox 500s

    ja nisam siguran da sam te bas najbolje razumeo!koliko shvatam,ne mozes da se spojis sa boxom preko dcc i flashwizard!ako je tako,proveri jel ti cekiran dhcp u resiveru,mozda ti router dodeli uvek drugu ip ako stalno palis i gasis box!jel user i pass upisan u navedenim programima!ti programi normalno funkcionisu sa lanom i bezicno i direktno!
     
    #7
  9. senco
    Offline

    senco Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    24. Mai 2009
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dreambox 500s

    hvala ljudi na pomoci a posto sinoc nisam odma dobio odgovor trazio sam po internetu i naso odgovor pa da ga napisem mogu se i drugi okoristit image sam ubacio sa Dream up 1.3.3.4
    a sa Dream up 1.3.3.7 kad prikacim kabal ucita ali kad ubacim image krene krene tri kockice i iskljuci i pise Abgebrochen dur benutzer
     
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dreambox 500s

    onda te i nismo bas dobro shavatili :DDD ali dobro je kad si sredio..
    i Hvala sto si nas obavjestio..
     
    #9

Diese Seite empfehlen