1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dream Box 500s clone

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von RSMakarona, 8. August 2009.

  1. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Pozdrav svima.....

    Puno citam u ovom dobrom forumu, ali me informacije ubise.... stvarno ih ima ;)

    Moja antena je fest upirena na Hotbird, EutelW2 i Astru. Koju opremu moram da nabavim da mogu nase programe da gledam?
    Pocetnik sam.... moze li mi neko objasnit neke stvari. Hvala unaprijed...

    Poz
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: Tv Total

    pozdrav !!

    sto se tice antenne imas vec sve sta ti treba 19,16,13 !!!
    tebi treba samo jedan reciver sa kojim mozes da radis cs i to je bilo sve !!

    ovde mozes da nabavis jevtino jedan dobar reciver za cs !!

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?




    ako treba malo vise informacije javi se slobodno ovde

    pozdrav
     
    #2
    murati gefällt das.
  4. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Tv Total

    Zdravo goran333,

    iduce nedelje cu si naruciti DM500 S (Clone). Ja mislim da je dobra cjena.

    Kad dobijem.... kako da nastavim? Jeli mora CS ili to moze i bez CS'a?

    Imam jos Arena karticu (zbog americkog fudbala i tada nemacke lige). Dali se i ona moze uz to gledati ili nije vise potrebna?

    Poz
     
    #3
  5. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: Tv Total

    pozdrav

    kad dobijes taj box samo se javi ovde !!!

    sa taj box bices sretan sto on moze sve !!!

    cao
     
    #4
  6. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Tv Total

    Zdravo...

    eh taman naruci box. Mislim da ce stici za koji dan..... pa cu se javiti

    Poz
     
    #5
  7. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Tv Total

    @ goran333

    Cao..., stigao mi box, sta sad? Mislim da mi trebaju neke stvarcice.....
     
    Zuletzt bearbeitet: 11. August 2009
    #6
  8. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Tv Total

    Zdravo Decki...

    Moze li neko pomoci?
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    Zdravo

    Ma moze zasto nebi moglo....

    ovako Prvo ti treba Nullmodem kabel pa onda ovo >

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    < ovo tije Pogram sa koji ces ubaciiti ovo >

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    < ,ako bi zeleo da radis CS,onda napravi prvo ovaj Korak onda cemo dalje...

    PS:Otvorio sam za tebe Posebnu Temu,da bi se i drugi lakse snasli...


    [​IMG]by murati
     
    Zuletzt bearbeitet: 12. August 2009
    #8
    nenad6671 gefällt das.
  10. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dream Box 500s clone

    Zdravo murati..... mislim za Temu, da si u pravu :good:

    Nullmodemkabel imam.... SW sam skinuo.

    Dali za CS mora moj Box biti stalno na mrezi, to jeste "online"? Ili se to moze i lokalno obaviti? Posto imam dostupak interneta samo u podrumu, a wireless LAN ce tek biti ugradjen, kad se kuca sredi citava "Umabu":)

    Veceras cu biti oko 20h opet ovde na forumu

    Hvala unaprijed.....
     
    #9
  11. Borko23
    Offline

    Borko23 Chef Mod

    Registriert:
    8. März 2009
    Beiträge:
    5.831
    Zustimmungen:
    5.021
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Dream Box 500s clone

    Ako hoces CS onda mora biti online
     
    #10
  12. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dream Box 500s clone

    a, ako ne? :JC_hmmm:
     
    #11
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dream Box 500s clone

    Ako ne zelis CS onda nista,nemas Potrebe da bude Online,gledas onda samo one FTA Programe...
    Ako bi ipak Zelio CS onda mora Resiver biti na Ruteru spojen,preko Netztwerk Kabla...
     
    #12
    1 Person gefällt das.
  14. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: Dream Box 500s clone

    @ RS Makarona

    kao sto sam napisao u mail pricekaj do veceras 22.00 u to doba dolazim kuci i ondak mozemo skupa to da sredimp za sat vremena !

    Javi ili imas SKYPE / MSN

    Pozdrav
     
    #13
  15. RSMakarona
    Offline

    RSMakarona Newbie

    Registriert:
    7. August 2009
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dream Box 500s clone

    Evo me.... cekam :whistle2::whistle2::whistle2:
     
    #14
  16. Matan88
    Offline

    Matan88 Newbie

    Registriert:
    21. September 2009
    Beiträge:
    5
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dream Box 500s clone

    pozd. svima!

    jedno pitanje, kako se spaja Dreambox s routerom? jeli se mora konfigurieren, ili to automatski ide, cim se prikljuci?? molim za odg...hvala unaprijed..

    pozd...
     
    #15

Diese Seite empfehlen