1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Digitalb und RTV 21

Dieses Thema im Forum "DigitAlb" wurde erstellt von murati, 22. März 2010.

  1. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    Hallo forengemeinde....

    Hab da ne frage,seit kurzer zeit hab ich frezzer auf RTV 21 im digitalb Paket,die Karte ist nicht überfordert oder sonst was,alle anderen gehen ganz gut,man kann sagen Perfekt,nur dieser Sender hat ab und zu frezzer....hat dies noch wer von euch????
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb und RTV 21

    hallo mein freund,
    ich habe keine probleme mit RTV21 aber mit Klan kosova habe ich probleme nur freezer kein ton aber das komische ist nur mit dm800 mit dm500 ist 1a
     
    #2
    murati gefällt das.
  4. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Digitalb und RTV 21


    Une kam DM 800 dhe kur e bana update gemini 4.6 filluan problemet me Klan Kosoven, me gemini 4.5 punon pa probleme.
     
    #3
  5. beka2011
    Offline

    beka2011 Newbie

    Registriert:
    7. Juli 2011
    Beiträge:
    2
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digitalb und RTV 21

    hallo freunde ich habe auch das selbe problem hab seit neuesten ein DM 800 se bei mir funktioniert rtv21 KTV und Klan kosova nicht nur stand bild kein ton wäre gut wenn jemand eine idee hätte
     
    #4
  6. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Digitalb und RTV 21

    ich habe kein DM aber beide laufen bei mir einwandfrei das heist e sliegt an den DM800 oder den server.
     
    #5
  7. trimi10
    Offline

    trimi10 Ist oft hier

    Registriert:
    27. Mai 2009
    Beiträge:
    137
    Zustimmungen:
    238
    Punkte für Erfolge:
    43
    Beruf:
    GIPSER/ Produktion
    Ort:
    NE BOTEN SHQIPTARE
    AW: Digitalb und RTV 21

    ich habe DM 500 und es funktioniert alle wunderbar dann muss aber an Server Ligen

    gruß trimi10
     
    #6
  8. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb und RTV 21

    jo nuk ka pune me server por kete problem e ben imagi cka e ke ne dm 800 nese e mere gemini 2.5 punon pa problem se e ke me 1.5 version por krejt cka e kane 1.6 eshte problemi te versioni 1.6 por edhe ketu ke nje mundesi leshoe ne kanalin prsh. rtv21 dhe shtype timeshift pastaj pas 10 sek. lesheo ne tv normal dhe shiko se do te kesesh sukses.
     
    #7
  9. 009
    Offline

    009 Hacker

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    372
    Zustimmungen:
    24
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Digitalb und RTV 21

    shokit merre nje USB shtine mbrapa ne DM 800 dhe shtype butonin e kalter 2 her dhe te qilit nje dritare
    pastaj shko ne DEVICES MANAGER dhe formatizojej USB dhe leje deri sa ta formatizon
    pastaj dreamboxi ben nje dhezje automatike
    pastaj qite ne tv 21 dhe kliko njeher butonin e verdh qe esht permi butonin ku shkrun TEXT dhe kliko ok dhe nefund kliko TV te pyt a don me dal prej kesaj menys ti e klikon ja dhe u kry kjo pun punon100%
     
    #8
  10. beka2011
    Offline

    beka2011 Newbie

    Registriert:
    7. Juli 2011
    Beiträge:
    2
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digitalb und RTV 21

    flm shume po e gjeta tash problemin hehe, zeitversetztes fernsehen heisst das ganze, time shift me leshue dhe mas 4 sec butonin play me klicku dhe funkcionon pa probleme (butonin e e verdh(gelb) mbi butonin text dhe pastaj butonin e gjelbert(grün) mbi butonin radio)
     
    #9
  11. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb und RTV 21

    po dhe pastaj me butonin TV mundesh me dal prej timeshift dhe punon pa problem deri sa te bejsh ristartim
     
    #10
  12. leolux
    Offline

    leolux Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Dezember 2009
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digitalb und RTV 21

    Hi,

    gibt es da mittlerweile Besserung? Wie sieht es mit aktuellen OE 2.0 Images aus?

    leo
     
    #11
  13. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb und RTV 21

    jo ska ende eshte ashtu si ka qen deri tash, edhe me OE2.0 nuk ka ndrishim deri se kan ndru kernel nuk ka ndrishim.
     
    #12
  14. bujar
    Offline

    bujar Newbie

    Registriert:
    17. Februar 2013
    Beiträge:
    2
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digitalb und RTV 21

    Pershendetje

    E kam te njejtin problem me KTV, RTV21, dhe me KLAN, resiverin e kam VU DUO, qe nje kih te gjat spo muj i bi nfije,nese din dikush qka eshte problemi ju lutem me tregoni
     
    #13
  15. geta
    Offline

    geta Newbie

    Registriert:
    9. Februar 2013
    Beiträge:
    27
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Digitalb und RTV 21

    @ bujar
    Keto kanele qe i ceke mundesh ti shikosh pa problem neqoftese recieveri yt ka HDD apo USB Sick.Duhet ta gjesh butonin ne telecomander i cili ben Timeshift dhe keshtu qe kur don ti shiqon keto kanele ( shkon ne at kanal ) vetem e ndrydh at buton njiher,pret me se miri 5 seconda dhe e ndryedh edhe njiher keshtu qe nuk te ben pengesa me.
    Provo me telecomander butonat me ngjyra ne telecomander.
     
    #14
  16. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Digitalb und RTV 21

    mundesi tjeter per momentin ska vetem keshtu si te ka shkruajtur geta
     
    #15

Diese Seite empfehlen