1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Digi Kartica u Dreamboxu

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von teco1, 27. Februar 2011.

  1. teco1
    Offline

    teco1 Ist oft hier

    Registriert:
    28. Januar 2011
    Beiträge:
    114
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    Jeli itko od vas ima digi Karticu u Dreamboxu da mu radi bez nekih vecih problema.
    U mene nekada radi dva, nekada jedan dan, nekada ni jedan cjeli dan. Moram restartati cccam i oscam da bih ponovo proradila. Ovog tipa sto mi je to sredio da radi, nemogu vise da dobijem. koliko sam skuzio i koliko se razumijem, da mi ta kartica radi u oscamu i otvorijo mi je neki port 90 na Fritzboxu. Bio bih sahvalan kada bi mi netko mogao da pokaze kako kod njega radi digi Kartica, da uporedim sa svojom configuraciom.
    unaprijed velika hvala svima na pomoci.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Kartica u Dreamboxu

    koja je karta?1880 ili1802!!!ako je 1802,ona bolje radi na oscamu i ne bi trebalo da imas te probleme!osim ako nije nesto dobro podeseno!a,ako je 1880 ona na oscamu nece bas najbolje da radi,i desava se tako nesto kao sto si opisao!nju treba sa sboxom pokrenuti!ja imam 1880 i radi na dreamboxu i sbox kao podmazana!imam oko 30 n linija razdeljenh i radi bez seckanja i sta ti ja znam! i ne kaze se "da BIH ponovo proradila"vec"da BI ponovo proradila"!!!
     
    #2
  4. sorin8m
    Offline

    sorin8m Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Januar 2011
    Beiträge:
    44
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    0
    Moguce da ti se blokira oscam. Koji dreambox koristis?
    ZA DM500S ima script koji proverava rad oscama, i ako je blokiran resetuje ga.
     
    #3
  5. teco1
    Offline

    teco1 Ist oft hier

    Registriert:
    28. Januar 2011
    Beiträge:
    114
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    AW: Digi Kartica u Dreamboxu

    Kartica je 1880 i radi u dreamboxu 800HD
    Ako je u tebe isto1880 i isprobano to sa sbox, imali igdje kako se podesava to
    Znam ja da je bi a ne bih hahahah, ali u frcisam nesto pa neznam vise gdje mij d.... a gdje glava, a kamoli kako se sta pise ;-).

    Majstori hvala na odgovorima, ako netko zna kako se to podesaje ili gdje pise sa s box, neka javi, a ja cu sada da pokusam nesto da pronadjem u netu.
     
    #4
  6. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Kartica u Dreamboxu

    ajde vidi po tom netu,ako ne nadjes nista,a verujem da neces,onda se obrati ponovo!
     
    #5
  7. teco1
    Offline

    teco1 Ist oft hier

    Registriert:
    28. Januar 2011
    Beiträge:
    114
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    AW: Digi Kartica u Dreamboxu

    @paradox

    Prijatelju trebat cemi tvoja pomoc!!!
    sto se tice sbox nisam bas nista naso, imaju neki scripti koji provjeravaju oscam al nebi experimentiro.
    Ako ima negdje neko uputstvo moze biti i na njemackom jeziku, molimte posalji mi,
    Kako da to napravimo???
    pozdrav
     
    #6
  8. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Kartica u Dreamboxu

    evo ovde sam pisao to jos pre godinu dana,ti samo nadji sbox za enigmu 2 i kod tebe ide u usr umesto var kao na uputstvu za db7020!

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #7
    teco1 gefällt das.
  9. teco1
    Offline

    teco1 Ist oft hier

    Registriert:
    28. Januar 2011
    Beiträge:
    114
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    AW: Digi Kartica u Dreamboxu

    O.K.
    Prijatelju kao prvo puno ti hvala na uputstvu i informaciji. Za mene to zvuci malo komplicirano, nemam bas jos puno iskustva u tome i zato morat cu sacekati jos malo, dok mi dodze jedan prijatelj koji se bolje snalazi u tome , da nebi stogod pokvario :D . Cim isprobamo javim ti.
    Pozdrav
     
    #8

Diese Seite empfehlen