1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Digi tv Nagra 3

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von Beastmaster, 1. April 2010.

  1. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    Preuzeto sa drugog foruma (postovi su od marta,nije aprilska sala)

    Evo i službene potvrde. Bez bilo kakve najave na vratima se danas pojavio Digijev instalater te mi donio novu Digi tv Nagravision 3 karticu.
    U prilogu stavljam slike nove kartice.

    [​IMG][​IMG]

    Evo još podataka

    Smartcard Verzija: DNASP180 Mer00
    UP Verzija: CAK6_D3 1.3. 4 1.0.8

    Kartica prilikom umetanja u Humax-a ne radi već piše smartcard nije pokrenut.
    Smartcard nije uparen s uređajem te ih je potrebno nazvati i za minutu vam se autorizira kartica i sve radi normalno. Za sada nema zastajanja slike ili nečeg sličnog, a koliko mi je poznato svi koji su imali RSA isčitan moći će koristit taj isti key i za nove kartice kako bi radile na CS-u. To za sada još nije potvrđeno!!!


    Uz karticu dobiješ i praznu kuvertu na kojoj je udarena pecatom njihova adresa u zagrebu i naljepljena markica. dobiješ primopredajni ugovor u 2 primjerka na istom papiru koji potpišeš,prekineš popola,jedan primjerak ostaviš sebi u drugi zamotaš staru karticu i pošalješ. to je sve. piše da ako ne vratiš karticu u roku od 7 dana,placaš kaznu po njihovom cjeniku (ne piše koliku). valjda kao za izgubljenu karticu.


    Kartica je vec testirana za CS.

    Ubacena u phoenix,stari rsa i box key od nagre2,promijenjen serijski broj u novi i sbox je cita bez problema.
    ident 1880
    daje je uredno cccamu,sa linux servera do dreamboxa lokalno,odziv duplo sporiji od n2,oko 380ms.ali,bogami i ona kobasa od ecm-a je skoro duplo veca. brzina sasvim dovoljna za nagru. kartica je procitana samo sa postavkama citaca 3.57 i 3.68MHz. na ostalim frekvencijama ne ide. a nije ni potrebno.
     
    Zuletzt bearbeitet: 1. April 2010
    #1
    feho, medionmalen, Topi51 und 3 anderen gefällt das.
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi tv Nagra 3

    ima li kakvih novosti u vezi izcitavanja box i rsa key-a?ili je i dalje samo onaj poljak opcija samo!ja nabvio digi u srbiji,ajde mi to sredite dok se e vrtim u eu!:whistle2:
     
    #2
  4. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Digi tv Nagra 3

    ti njega donesi vamo,a mi cemo da vidimo dalje :D
     
    #3
    paradox_ gefällt das.
  5. jadazel
    Offline

    jadazel Newbie

    Registriert:
    19. April 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Digi tv Nagra 3

    Gdje se nalaziju keys za nadra 2
     
    #4
  6. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Digi tv Nagra 3


    jel ide preko oscama ili sbox ???
     
    #5
  7. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi tv Nagra 3

    moja je plava karta!ja sam se odlucio za sbox!ecm je izmedju 0.300 i 0.450!stime sto ja saljem sa boxa n liniju na server,na boxu je i krace ecm vreme!moram jos da vidim kako to na ubuntu da sredim!ali i ovako radi super!
     
    #6
  8. umago
    Offline

    umago Freak

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    259
    Zustimmungen:
    37
    Punkte für Erfolge:
    28
    Ort:
    Stuttgart
    AW: Digi tv Nagra 3

    evo i za pc
    nisam u mogucnosti da testiram ali trebalo bi biti ovako.ako neko moze neka proba pa ovdje napise da li radi.
    podeseno za phoenix citac.trebalo bi barem biti ovako


    dali si probao sa newcs ???
     
    #7
  9. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi tv Nagra 3

    probao sam sa newcs,i to mi nesto nije htelo da radi!sa oscamom ide,ali je daleko veci ecm,tako da je varijanta sa sboxom za sada najbolja!po meni!
     
    #8

Diese Seite empfehlen