K kapic Ist gelegentlich hier Registriert 20. September 2009 Beiträge 34 Reaktionspunkte 20 Punkte 28 19. August 2014 #46 AW: Vip sat eksperiment zaboravi to je kartica preko modula
C cece Newbie Registriert 20. September 2010 Beiträge 15 Reaktionspunkte 8 Punkte 23 22. August 2014 #47 AW: Vip sat eksperiment Ne verujem da je CI+ modul , jer vip za sada nigde ne daje takve module. Kartica od CI+ modul se nemoze odpariti, jedino samo od original resiver.
AW: Vip sat eksperiment Ne verujem da je CI+ modul , jer vip za sada nigde ne daje takve module. Kartica od CI+ modul se nemoze odpariti, jedino samo od original resiver.
M mustra1965 Newbie Registriert 26. November 2013 Beiträge 5 Reaktionspunkte 0 Punkte 21 8. November 2014 #48 AW: Vip sat eksperiment b-net cabelska i vip net sat ista firma ,dali se može kartica od cabelske koja ide u cs iskoristiti za vip satelitsku .pozz Zuletzt bearbeitet: 8. November 2014
AW: Vip sat eksperiment b-net cabelska i vip net sat ista firma ,dali se može kartica od cabelske koja ide u cs iskoristiti za vip satelitsku .pozz
OP OP G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 10. Februar 2015 #49 AW: Vip sat eksperiment dugo se nije nista desavalo u ovoj Temi.. nazalost s moje strane nema nista novo.. a kako vidim ima vec nekih koji posjeduju ovaj Paket na sharing.. dali vi znate nesto vise??
AW: Vip sat eksperiment dugo se nije nista desavalo u ovoj Temi.. nazalost s moje strane nema nista novo.. a kako vidim ima vec nekih koji posjeduju ovaj Paket na sharing.. dali vi znate nesto vise??
dado123 Hacker Registriert 9. Mai 2010 Beiträge 404 Reaktionspunkte 108 Punkte 103 10. Februar 2015 #50 AW: Vip sat eksperiment Daj boze da bude nesto jer kako vidim svi su se bacili na tu IPTV a po meni nije bas nesto od kvalitete slike pa nadalje
AW: Vip sat eksperiment Daj boze da bude nesto jer kako vidim svi su se bacili na tu IPTV a po meni nije bas nesto od kvalitete slike pa nadalje
narog_n Registriert 12. September 2009 Beiträge 1.143 Reaktionspunkte 592 Punkte 273 10. Februar 2015 #51 AW: Vip sat eksperiment dze ima dima ima i vatre!!!!:smoke:
D Dubrovcanin Hacker Registriert 15. Februar 2010 Beiträge 340 Reaktionspunkte 62 Punkte 88 10. Februar 2015 #52 AW: Vip sat eksperiment I meni taj IPTV nije prava opcija. Nije to jos to. Kako god, jos nisam cuo da payserveri imaju vip u ponudi. Nadam se samo da ce se kad tad znati kako da max ili vip proradi u cs.
AW: Vip sat eksperiment I meni taj IPTV nije prava opcija. Nije to jos to. Kako god, jos nisam cuo da payserveri imaju vip u ponudi. Nadam se samo da ce se kad tad znati kako da max ili vip proradi u cs.