Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Vetëm lajme të reja!

Pshd! Besart!! Une e provoma me i skenu,por nuk gjeta asgje!! Provova ta kerkoj ne King of sat,prap asgje!Provova ne Lyng sat me i kerku,prap asgje!! Nuk e kam qellimin e keq,por te shkrova se une nuk i gjeta!!Pshd!!KLM!
pom doket kan ndrru simbolret ne 14000

ska problem une e kam be skenimin ateher kur kan patur signal,tash e kan dru symbolrate 14000 e kan be. si thash une i kam te regjistrum ne reciver.

Tash i paske pa edhe vet ne flysat

Tash ka ndru krejt Frekfencen paketa nga Kosova Albanicasat

DVB-S2/QPSK
Frec. 12543
Vertikal
Symbolrate 19970
F.E.C 3/4

Pshd! Besart!! Une e provoma me i skenu,por nuk gjeta asgje!! Provova ta kerkoj ne King of sat,prap asgje!Provova ne Lyng sat me i kerku,prap asgje!! Nuk e kam qellimin e keq,por te shkrova se une nuk i gjeta!!Pshd!!KLM!
Me siguri sateliti nuk është mirë I pozicionuar. Eutelsat 16 gradë lindje është shumë i dobët.

Tash ne Paketen e AlbanicaSat jane shtuar edhe keto kanale shqipetare:

TV Dukagjini
First Channel
Tribuna
Zico

Paketa e RTSH ne Satelitin 16° me 6 Kanale te vetat:
TV
RTSH 1 HD
RTSH plus
RTSH 3 HD
RTSH Musik
RTSH Shqip
RTSH 24

Radio:

Radio Tirana 1
Radio Tirana 2
Radio Tirana International
Radio Tirana Klasik

Frek:
12640 H
DVB-S2/8PSK
MPEG-4

SR: 10833 3/5

Du musst angemeldet sein, um Medien zu sehen.

Zuletzt bearbeitet:
Euronews vjen vitin tjeter ne Shqiperi, Euronews do flas SHQIP ne krejt trojet shqiptare.

DigitAlb rikthen Klan HD, Klan Plus dhe Klan Macedonia ne paketen e vet.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…