Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

Nobody is reading this thread right now.
AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Bok, pitao ja jednog tamo u hrvatskoj sta se bavi sa instalacijom antena, kaze da ce brzo da se sredi total, drugo nije nista rekao, ali da ce da bude. DAJJ BOZEEE, nemogu da trpim ovo sranje od Echolite, prefarbao sam ga u crno sami da mi pase u ambijent. Hahaha

@muha007
Pa zasto nam novi kolega samo video postavi a i ako nesto ima od toga mogao je bar da da kakav info,a i pitanje je da li kod njega radi ilije to opet neka zajebancija iz Interneta...

Re: AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Dzaba se vadi bk i rsa iz ttv-a, fali jos nesto. Dotle su stigli i rumuni kod dolce ali ne pomaze samo bk i rsa, jos nesto fali i nezna se sta

Izgleda mrka kapa ja prodajem moj dreambox ne vrijedi cekati

Zna se sve sto fali i ima ljudi koji to mogu rijesiti samo sto to nije nasa liga i prvo se sad vrte velike pare.
E kad ta/te osobe imaju neku jebenu zaradu onda ce i za nas biti moguce ....

Zna se sve sto fali i ima ljudi koji to mogu rijesiti samo sto to nije nasa liga i prvo se sad vrte velike pare.
E kad ta/te osobe imaju neku jebenu zaradu onda ce i za nas biti moguce ....
Pa kazi ovde sta sve hvali mene bi bas interesovalo

Pozdrav svima
kod mene u cccam info danas stoji ovo:
xxxx xxxxxxxxxxxx |00d 18:40:19|00d 01:03:38|53 (16) |0 (0)|2.2.1 |Total TV - HRT 2 [NDS] (ok)
|xxxxx |xxxxxxxxxxx|00d 18:45:33|00d 00:03:18|56 (19) |0 (0)|2.2.1 |Total TV - Nova TV Croatia [NDS] (ok)
nazalost nemam okrenut satelit na 16°.
dali je to moguce?

neznam sta bi to trebalo znacit ali kod mene neradi total (remote 091f:000000 15(0))

to ne znaci nista,niti ce nesto da znaci!brljavi ti infophp!

Steta.
a ja vec pomislio da neki moj server ima totaltv koji opet se otvara preko CSa.

ovako se rusi total!
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Zurück
Oben