Pozdrav drustvo
Veceras sam dosao do nekih informacija da je system vec probijen i da kartice opet rade u drugim resiverima.
Sutra bi trebao da dobije i Program i plan iz BG.Ako to bude sve istina javicu sta je bilo,a ako oni mene lazu onda sam i ja vas slagao....
Dok budem vise znao javljam......:emoticon-0137-clapp
Pozdrav drustvo
Veceras sam dosao do nekih informacija da je system vec probijen i da kartice opet rade u drugim resiverima.
Sutra bi trebao da dobije i Program i plan iz BG.Ako to bude sve istina javicu sta je bilo,a ako oni mene lazu onda sam i ja vas slagao....
Dok budem vise znao javljam......:emoticon-0137-clapp
I meni se cini da to nije mjesto ovdje da se nudi za lovu linija,
a koliko smo mi svi balkanci naivni i bolesni za tim totalom, svi hocemo da imamo sto drugi nemaju, covjek ce i digniti pare sigurno, dok ne prorade opeta ostale kartice.
Neznam nista, ali kako se cita po forumima, mirise na to, da rjesenje sigurno dolazi za totalku
jeli, pa rade nkome sad Total tv. ja ne dobijam nista od mog drugara,
javite se kome radi na PN imam i ja nesto dobro(sk...) u local, ali samo ako radi total tv.
Ako nekome jos radi tv total i pink po saznanju 25 bi trebali da odrade treci talas i to zadnji u kome su u planu da obore sve odnosno da na svim resiverima zamene sw