Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Pozdrav drustvo
Veceras sam dosao do nekih informacija da je system vec probijen i da kartice opet rade u drugim resiverima.
Sutra bi trebao da dobije i Program i plan iz BG.Ako to bude sve istina javicu sta je bilo,a ako oni mene lazu onda sam i ja vas slagao....
Dok budem vise znao javljam......:emoticon-0137-clapp

Sony javljaj buraz odmah cim sta cujes

@sbanane

nisam nikoga ni mislio vrijedzati neko samo malo sale dok se sve ovo nerijesi oko totala jel su ljudi poceli lupati ovdje po forumu vise od dosade.

Bilo bi dobro da to uspije, javljaj @sony jel proradilo...

Sonyboy imali sta novo daj bgt javi i meni ako sta bude!

I meni se cini da to nije mjesto ovdje da se nudi za lovu linija,
a koliko smo mi svi balkanci naivni i bolesni za tim totalom, svi hocemo da imamo sto drugi nemaju, covjek ce i digniti pare sigurno, dok ne prorade opeta ostale kartice.

Neznam nista, ali kako se cita po forumima, mirise na to, da rjesenje sigurno dolazi za totalku

samo vam mogu jedno reci,nemoj dase nadate nekome fixu,toga nece biti ni za jedan EMU..radi se na necem drugom,jer je ovde vise u Pitanju..

jeli, pa rade nkome sad Total tv. ja ne dobijam nista od mog drugara,
javite se kome radi na PN imam i ja nesto dobro(sk...) u local, ali samo ako radi total tv.

javite se na PN.

Ako nekome jos radi tv total i pink po saznanju 25 bi trebali da odrade treci talas i to zadnji u kome su u planu da obore sve odnosno da na svim resiverima zamene sw

AW: Re: upozorenje za korisnike total tv-a

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…