Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: Re: upozorenje za korisnike total tv-a

izaslo rjesenje za total tv. meni jedan tip trazi 3000eura
poslacu mu resiver pa ako bude sve kako treba moram mu platiti....
mnogi su protiv za ovu sicu sto hoces da platis vidim:smoke: nemoj da se sekiras to je sve sirotinja kao i ja, ali mene interesuje samo koji je to reciver koji hoces da friziras do besvesti i dali ima garancijju posle toga dve,tri ili vise godina ? :read:

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

nisam ni ja imao namjeru nikoga kritikovat, samo sam htio rec moje misljenje u vezi toga. opet ponavljam da je to za moj pojam totalno nenormalna cjena ali ako je kolega @doo.eddy spreman da plati toliko to je njegova stvar. ja sam mu samo predlozio usta bi mu sigurno bilo ugodnije da ulozi taj ogroman novac :emoticon-0167-beer:

jos jednom ponavljam da nisam nikoga imao namjeru kritikovat :emoticon-0131-angel

Ako je u pitanju resenje koje se moze prosiriti na mase onda cena nije velika, a ako je u pitanju resenje samo po resiveru onda bi taj tip trebao da ide na ponovno podizanje sw mozga jer mu je sigurno negde prosmercovao i probija na masu te ga treba izolovati kao poseban slucaj u karantin kao nepoznati virus!!!!! opasaan za sve nacije ( bolest stoleca)!!!!!

Da i ja kazem par rijeci ovdje pocinje isto kao u kindergartenu pa ljudi covjek samo nako bez veze provalio cijenu i vi se sekirate zbog tog ma pustimo to sacekajmo vrijeme ce pokazat svoje
pozz

Current time 15:31:38
NodeID: xxxxxx
Uptime: 09d 00:39:00
Connected clients: 158
Active clients: 95
Total handled client ecm's: 4946263
Total handled client emm's: 0
Peak load (max queued requests per workerthread): 64 53 44 49 41 29 16 12 10 2

pa vi recite da ne trebam da platim. ili da ugasim telefone i da molim Boga da izadje neko jeftinije rjesenje.

a posto mi samo jos osnovni paket radi i to do:

card reader /dev/sci0 handled 251555(235744) ecms and 0(0) emms Nds card xxxx Entitlement info 00a 20-05-2011 00c9 20-05-2011 0ff3 23-05-2011 0fff 23-05-2011
a to je jos par dana kao sto vidite....

za mene je rjesenje da barem ovu sa full paketom sto mi je stala da odradim
pa ove ostale u nekim boljim vremenima kad bude neka pristupacna cijena i njih cu odraditi.... ebg u crnu goru nema digi tv sem total tako da ja izbora nemam...
sto mi stigne resiver obavijesticu vas da li radi ili je sve ovo bila laz....

Zuletzt bearbeitet:

Pa prijatelju ne volim to nikom da kazem ali sa ovim postom mi sve vise mirise na Pay Server!
158 clienta i 95 activni hmmm,,,,pa nekako se izplati onda da platis.
pozz

hahah,ma nije da mirise!!!vec mora i prozori da se otvore!!!kako se ne isplati?ja bih na njegovom mestu i 10 000 platio!

za tri kartice treba mi 9000 nisam lud da tolike pare dam.... ali za pocetak jednu dok se cijena ne smanji pa cu kasnije jos ove dvije sto su mi ostale.... a moram podici i cijenu nema vise kod mene linija za 80eura bice 120 kao sto je kod svih bila...

Kad skupis dosta para povedi i mene na Havaje ili Maledive!!!!!

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

OOoo Opa ,,,, znaci @Paradox nismo bili na krivom putu!!!

paradox_

hahah,ma nije da mirise!!!vec mora i prozori da se otvore!!!kako se ne isplati?ja bih na njegovom mestu i 10 000 platio!

Prijatelju od kad se na debu javno za Linije cjene djele??? I kao Pay Server se tu predstavljas!!!
Nadam se da od Moderatora neces dobit crveni karton!!!

ja mislim da ti malo puno gluposti pises i pricas i to na svakom forum.

i jos sam govoris da si PAYSERVER !!!!!!

i radi takvih kao sto si ti smo dosli u ovu situaziju s totalom

samo mogu rec da je ovo sve zalosno--jer pojedinci su vise novca zaradili nego sam Total TV -- za popisanu liniju trazili su 200€-300€ za godinu..svi su mislili obogatit za kratko vrjeme..ovo nam je i trebalo..

pa je sam reko da je payserver

Al nije samo on xxxx, nego i oni koji placaju 200-300 na godinu njemu a abo kosta isto nekih 250-300 na godinu i to isto full! ;-)

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

ljudi moji nije bit koliko covik zaraduje i koliko je platio rijesenje bitno je da netko uspio rijesit nas problem jel svima nama neradi total kartica !!

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…