AW: upozorenje za korisnike total tv-a
mozda je tacno a mozda i ne, ja sam negde procitao i izjavu da je pod nekim odredjenim okolnostima neka karta proradila kad je upisan taj novi boxkey u oscam, ali ljudi svasta pisu i niko ne moze znati sta je istina a sta ne, jedna od varijanti je (to svako moze i sam da proba), da kada serijski broj koji risiver sa novim softwerom prijavljauje pod "dijagnostika", pretvoris u hex dobijes "BK" os osam znakova koji pocinje sa 80. Koliko se meni cini mnogo ljudi pise svakakve dezinformacije po forumima, a oni koji su nesto i skontalinto ne zele da podele nisakim jer se nadaju da ce zgrnuti veliku lovu kad nadju resenje. U globalu ono sto je poznato (ovo je moja licna teorija i jos nekih ljudi sa kojima saradjujem ne mora biti tacna) je da su neke karte koje nisu dosta ranije pokupile emm koji razbija kartu, kad im je doslo vreme da se update updateovane su u originalnm risiveru i imale su poruku 14 i posle poziva totalu proradile su i nastavile su da rade i u dreamboxu, pretpostavka je da update nije imao sta da startuje da unisti kartu jer karta nije ni pokupila emm koji bi je zaustavio. Ali i te karte ce raditi samo dok ne odluce da iskljuce stari algoritam na svim kanalima kao sto su to uradili sa hbo i jos nekim kanalima. Za sada jos uvek rade ob algoritma i samim tim i jos neke karte rade u cs-u. Onaj ko bude prvi shvatio sta se dogadja u postprocesu koji je prisutan kod novog algoritma taj ce i naci resenje za ovu situaciju. Da ponovim jos jednom da je ovo moje licno misljenje i da nisu cinjenice.