Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

evo kod mene je danas stala kartica nema nikakovog rijesenja ,sranje veliko

prica se svasta..ali jos neradi nigdje..ako procitate da radi negdje
onda je Definitivno Laz...pricekajmo dok stane sve..pa cemo vidjeti onda..
sta dalje..

cao svima
jel neko zna, dali je moguce ocitati kompletan EPROM bez da se vadi iz resivera?

hvala unapred

Da ne budem ja previse pametan, mozda i gresim ali mislim da nije moguce ocitati bez vadjenja. Postoje iscitani epromi (dump) i sa sw112 i sa sw109 samo trenutno malo pomaze, pravo resenje bi bilo iscitavanje jtagom sto je koliko je meni poznato nemoguce ili bar ja nisam nasao nacin da to uradim.

Puce puska ubi Duska

Stale i moje 2 Totalke ....

Pozdrav svima
:good:

Citao sam na nekoliko mesta u razlicita foruma, da novi boxkey pocinje sa 80 a ne kao stari sa 0B.

Jel moze to neko da potvrdi dali je to tacno?

mozda je tacno a mozda i ne, ja sam negde procitao i izjavu da je pod nekim odredjenim okolnostima neka karta proradila kad je upisan taj novi boxkey u oscam, ali ljudi svasta pisu i niko ne moze znati sta je istina a sta ne, jedna od varijanti je (to svako moze i sam da proba), da kada serijski broj koji risiver sa novim softwerom prijavljauje pod "dijagnostika", pretvoris u hex dobijes "BK" os osam znakova koji pocinje sa 80. Koliko se meni cini mnogo ljudi pise svakakve dezinformacije po forumima, a oni koji su nesto i skontalinto ne zele da podele nisakim jer se nadaju da ce zgrnuti veliku lovu kad nadju resenje. U globalu ono sto je poznato (ovo je moja licna teorija i jos nekih ljudi sa kojima saradjujem ne mora biti tacna) je da su neke karte koje nisu dosta ranije pokupile emm koji razbija kartu, kad im je doslo vreme da se update updateovane su u originalnm risiveru i imale su poruku 14 i posle poziva totalu proradile su i nastavile su da rade i u dreamboxu, pretpostavka je da update nije imao sta da startuje da unisti kartu jer karta nije ni pokupila emm koji bi je zaustavio. Ali i te karte ce raditi samo dok ne odluce da iskljuce stari algoritam na svim kanalima kao sto su to uradili sa hbo i jos nekim kanalima. Za sada jos uvek rade ob algoritma i samim tim i jos neke karte rade u cs-u. Onaj ko bude prvi shvatio sta se dogadja u postprocesu koji je prisutan kod novog algoritma taj ce i naci resenje za ovu situaciju. Da ponovim jos jednom da je ovo moje licno misljenje i da nisu cinjenice.

ta Definicija je lazna sa BK koji pocinje sa 80..neradi ni to..

pa rekoh da ljudi svasta pricaju, a ovo je samo slucajnost da se konvertovanjem serijskog broja risivera dobije taj hex

ja imam ovde nov Box sa Novom Kartom..pise taj BK..ali nista..prazna Prica..

heh pa nisam rekao da radi vec da je neko negde napisao da mu je to uspelo, ja licno znam da ne rdi jerkad mi je stala stara krta ja pozurio u radnju i uzeo nov box sa novom kartom, sve uredno platio za godinu dana unapred i uverio se da ne radi nisakakvim BK, jednostavno izgleda da to nema veze sa tim

ma jok,neradi to nista..pricekajmo jos malo...kad su sredili d-smart i dolce
moze se onda i ovo..

dolce radi u cs? e to je nova informacija za mene.

Evo oprostila se i moja karta.
I ja jos nisam vidio da je neko dokazao da mu radi d-smart i dolce u cs,ljudi vec duze vremena pricaju da ima fix za dolce i d-smart ali nista od toga kakav no public oscam samo prazne price.

i ja se pridruzavam kolegi @beast i ostalih kojima je u ovom talasu riknula. pink i total down kod mene

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…