posto je sastanak zavrsen evo sad info sa njega , tema je bila o novim monterima i njihovoj obuci, znaci ide nova tura montera na obuku bez uputa na sta se obuka odnosi i sta ce tu biti nego ce saznati kad ih pozovu na tu obuku, znaci nesta se muti, na pitanje sta se desava sa totalom u poslednje vrijeme i do kada ce to biti tako odgovor je bio vrlo kratak i po meni malo cudan " imamo problema koje cemo vrlo brzo rijesiti" , hm trc milojka
hallo,
izgleda da ima tu istine,kod mene je sve radilo na ttv,doduse nemam karticu,koristim CS na opticum HD TS 9600 PVR;ali u zadnjih par dana nerade neki programi na primjer kao BHT1;HRT1 ,HRT2, MINI TV,RTL 2
DOMA TV,a jutros jos nisam gledao mozda me ceka jos neko iznenedjenje
pa mozda je to kraj CS-u,nadaj mo se da nije,pozz.
ne bas Kopija..ima kpcs dosta svojih Osobina..koje Oscam nema
i kao sto se pise daje tako skup nebi rekao..eh sad dali
ttv radi..nebi jos o toje Temi :emoticon-0174-bandi
Jedan total mi je vec povukao update i ne radi vise u cs-u,nabavio sam jos jedan sa osnovnim paketom koji dugo nije bio ukljucen,taj sigurno nije update-ovan,da li postoji neka konfiguracija da nastavi da radi u cccam-u ili nekom drugom emulatoru ili i njega ceka ista sudbina
Sudbina je ista za sve koliko sam primetio, samo ako nije povukao update ima sanse da radi a do kada nezna se. U zadnje vreme koliko sam primetio ovde na forumu , imaju problema i slabo gase kartice. Proveri prvo da li ti radi u drugom resiveru samo moraces da znas onaj broj od resivera.
Trupale je izgleda u pravu....Total se bio smirio malo a danas je nastavio sa svojim sranjima da sere....Izvini te ali tako je...Danas mi je stala vec druga karta,ovaj put totaltv
Izgleda da nas sviju ceka ista sudbina....:JC_hmmm::JC_hmmm: