Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Tacno zoky samo ima jedan problem a to je sto je nazalost Nada kurva hahaha pa joj nije za vjerovat

posto je sastanak zavrsen evo sad info sa njega , tema je bila o novim monterima i njihovoj obuci, znaci ide nova tura montera na obuku bez uputa na sta se obuka odnosi i sta ce tu biti nego ce saznati kad ih pozovu na tu obuku, znaci nesta se muti, na pitanje sta se desava sa totalom u poslednje vrijeme i do kada ce to biti tako odgovor je bio vrlo kratak i po meni malo cudan " imamo problema koje cemo vrlo brzo rijesiti" , hm trc milojka

Naopako vala...

hallo,
izgleda da ima tu istine,kod mene je sve radilo na ttv,doduse nemam karticu,koristim CS na opticum HD TS 9600 PVR;ali u zadnjih par dana nerade neki programi na primjer kao BHT1;HRT1 ,HRT2, MINI TV,RTL 2
DOMA TV,a jutros jos nisam gledao mozda me ceka jos neko iznenedjenje
pa mozda je to kraj CS-u,nadaj mo se da nije,pozz.

Cao drustvo jedno pitanje da li neko zna hoce li sa ovim KPCS-Cardserver total tv da radi mislim posle update u org.box

za sad ne,ako bude fix cut ces na svakom forum

I to sto kazes ja slucajno na jednom forumu naleteo gde pise kao da ide al nije jos sigurno

Cao drustvo jedno pitanje da li neko zna hoce li sa ovim KPCS-Cardserver total tv da radi mislim posle update u org.box

Ako bude radilo u oscam radice i u kpcs.
kpcs je samo kopija od oscam-a koju moras debelo da platis.

ne bas Kopija..ima kpcs dosta svojih Osobina..koje Oscam nema
i kao sto se pise daje tako skup nebi rekao..eh sad dali
ttv radi..nebi jos o toje Temi :emoticon-0174-bandi

Jedan total mi je vec povukao update i ne radi vise u cs-u,nabavio sam jos jedan sa osnovnim paketom koji dugo nije bio ukljucen,taj sigurno nije update-ovan,da li postoji neka konfiguracija da nastavi da radi u cccam-u ili nekom drugom emulatoru ili i njega ceka ista sudbina

Sudbina je ista za sve koliko sam primetio, samo ako nije povukao update ima sanse da radi a do kada nezna se. U zadnje vreme koliko sam primetio ovde na forumu , imaju problema i slabo gase kartice. Proveri prvo da li ti radi u drugom resiveru samo moraces da znas onaj broj od resivera.

Trupale je izgleda u pravu....Total se bio smirio malo a danas je nastavio sa svojim sranjima da sere....Izvini te ali tako je...Danas mi je stala vec druga karta,ovaj put totaltv
Izgleda da nas sviju ceka ista sudbina....:JC_hmmm::JC_hmmm:

Da li je jos nekom danas pukla karta????

I moja Total TV kartica je danas stala.
Koristijo sam Cccam 2.1.4 u smargu preko Linux

Znaci to je to, i to malo sto je ostalo pogasice. Hoce li vec neko nesto smisliti PITANJE JE SAD??

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…