Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

TVR studiază varianta creării unui

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 13. September 2010.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.260
  Zustimmungen:
  16.882
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  TVR studiază varianta creării unui brand de sport propriu


  |
  Dan Duca |


  Postul public de televiziune studiază posibilitatea valorificării conţinutului de sport pe care îl deţine sub un brand propriu.

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Sportul aduce audienţă postului public / FOTO: Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Imaginea 1/1
  După ce l-a “repatriat” pe Cosmin Cernat de la Kanal D, TVR se gândeşte la oportunitatea creării unui brand în jurul sportului. "Încercăm să capitalizăm pe conţinutul premium de sport pe care îl deţinem – UEFA Champions League şi Olimpiadele, de exemplu – şi să creăm un brand de sine stătător în jurul acestui nucleu. Sportul a fost dintotdeauna un magnet de audienţă şi ar fi o eroare tactică de management dacă nu l-am valorifica”, se arată într-un răspuns oferit pentru REALITATEA.NET, de postul public de televiziune.

  Conducerea TVR spune că nu a luat încă o decizie în acest sens: “Dacă acest nucleu se va constitui sub un brand de sine stătător sau nu, este încă prea devreme să spunem. Suntem încă la faza la care găsim soluţii pentru exploatarea la maximum a conţinutului de calitate pe care Televiziunea Română îl are de oferit.”
  În acest moment, piaţa televiziunilor de sport din România este destul de aglomerată, cele mai importante prezenţe fiind Sport.ro, GSP TV, Digi Sport şi noul Dolce Sport, la care se mai adaugă şi posturi cu transmisie în România precum Eurosport, Sport 1 sau Sport Klub.
   
  #1
 2. max4you
  Offline

  max4you Ist oft hier

  Registriert:
  29. November 2008
  Beiträge:
  139
  Zustimmungen:
  25
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: TVR studiază varianta creării unui

  daca nu transmit si in HD ... nu cred ca fac mare ´´afacere´´
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.