Mozes li sa nama podjeliti svoje iskusto, na koji nacin si iscitao flash memorijum? Ako se ne varama u starim Echolite resiverima koristi li su
ST M28W320HS flash memorije (predpostavljam da se radi o NOR memorijama).
To su memorije sa BGA64, ja sam trazio adaptere za iscitavanje preko flash programatora, stim da su adapteri za BGA64 stvarno skupi 400,00 - 500,00 € (za hobi je to ipak malo puno)
Ima li tko u nasoj EX-YU sekciji iskustava sa ovim stvarima.
Sistem nije otvoren ne Postoji 091F ni na jednoj Liniji da Radi Preko ikakvoga Cama
ono sto neki Imaju na Linijama su Stare Konfiguracije sa 091Fali slika vam nece ni kod jednoga Proraditi
ipak Postoje neke manje Mogucnosti do sada da se po nesto Uradi samo sto jos ne Radi Tako da bi ste dobili Sliku na nekome Linux Receiveru.
ali svaki dan se po malo Napreduje
za sada mi i nije Poznato da je bilo ko Izcitao iz nekoga Kaon NS 100 Boxa Broadcom BCM 7358
Jtag vam ne radi na Njima
[h=4]Features[/h]
1080p AVC decode and display
Integrated LNA, tuner and DVB-S2 demod
16-bit DDR3 support for optimal cost/performance technology
More than 750 DMIPS application CPU
More than 300 M pixel/second graphics engine for 2D graphic acceleration
DLNA with Ethernet
Advanced security for all major conditional access ( Najvazniniji Deo)
Najjeftiniji programator koji bih ga mogao iscitati kosta oko ~900 €, a adapter za ovaj BGA64 (13x10mm 1mm pitch) kosta 410€
Uz to sve dodatno bi problem prestavila protekcija za neovalsteno iscitavanja. Treba skontati nacin da se bit koji aktivira funkciju zastite prebaci sa 0 na 1, jedino dovesti napon preko oksiad.
Ako je netko raspolozen za razmjenu misljenja, neka napise ima li kakvih novina. Ja sam dosao do : CW is crypted, pairing active, bad cw i dalje ne ide. Sve je kao OK, EMM UQ maunual update prodje (status 90A1), no dalje ni makac.
Vidim da od ovoga nema ništa. I ja nemam neke uspehe,celo vreme sam pratio ovu temu i ništa.
I ako neko nešto zna , taj neće ništa ni otkriti. Ja sam ugovor prekinuo za Totalom u Maju završava.
Koristim sada RaspberryPi 3 i gledam sve preko Kodi .IPTV radi bez problema i sve se automatski
updejtuje tako da uvek sve radi od Pinka do drugih kanala od Totala ,takođe lokalni kanali cele srbije
uvek bez prekida rade i to sve besplatno. Sve sam instaliraš i Super !!!