1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Sport Klub HD kanali

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von Borko23, 10. Februar 2012.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Novi Sport Klub HD kanali


  [​IMG]

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?  Od 1. februara u svoju ponudu uvrstili smo Sport Klub HD kanale sa širokom paletom najboljih sportskih takmičenja.
  Od sada naši korisnici mogu da gledaju još četiri sportska kanala u HD kvalitetu: Sport Klub HD, Sport Klub + HD, SK Prime HD i SK Premium HD.
  SK Premium HD će ljubiteljima sporta pružiti uživanje u potpunom HD kvalitetu svih programskih sadržaja, dok će na ostalim SK HD kanalima učešće programa u „native“ HD-u biti veće od 60%. Ostatak programa biće sadržaj konvertovan u HD format.
  Svi korisnici koji imaju HD i HD DVR digitalne prijemnike, u promotivnom periodu, do kraja marta 2012. godine, moći će besplatno da uživaju u Sport Klub HD programima. Nakon marta, Sport Klub HD kanali će biti uvršteni u postojeći HD paket Total TV-a po važećoj ceni paketa.
  U najboljoj rezoluciji možete gledati prenose engleske fudbalske lige - Premijer lige, američke profesionalne košarkaške lige - NBA, Evroligu, trke formule 1, Moto GP, teniske turnire kao što su Masters 1000 i 500 kategorije, kao i Grand Slam Wimbledon, hokej, golf i mnoge druge zanimljive sportske sadržaje. Tome treba dodati da španske prva i druga fudbalska liga (Primera i Segunda Division) ekskluzivno stižu na ove kanale tokom avgusta 2012.
  Sa prelaskom na novu digitalnu platformu, koji je planirana za Total TV u jesen, svi digitalni prijemnici će biti u HD standardu. To je ujedno i naš prvi korak u pripremi za novo doba televizije, gde će HD sadržaji postati deo standardne ponude.

  Total TV
   
  #1
  sbanane gefällt das.
 2. phantom

  Nervigen User Advertisement

 3. Spartacus66
  Offline

  Spartacus66 Ist gelegentlich hier

  Registriert:
  29. Mai 2012
  Beiträge:
  86
  Zustimmungen:
  9
  Punkte für Erfolge:
  8
  Nema sta bogata ponuda.....
   
  #2

Diese Seite empfehlen