Sport Klub HD kanali

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von Borko23, 10. Februar 2012.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Novi Sport Klub HD kanali


  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Od 1. februara u svoju ponudu uvrstili smo Sport Klub HD kanale sa širokom paletom najboljih sportskih takmičenja.
  Od sada naši korisnici mogu da gledaju još četiri sportska kanala u HD kvalitetu: Sport Klub HD, Sport Klub + HD, SK Prime HD i SK Premium HD.
  SK Premium HD će ljubiteljima sporta pružiti uživanje u potpunom HD kvalitetu svih programskih sadržaja, dok će na ostalim SK HD kanalima učešće programa u „native“ HD-u biti veće od 60%. Ostatak programa biće sadržaj konvertovan u HD format.
  Svi korisnici koji imaju HD i HD DVR digitalne prijemnike, u promotivnom periodu, do kraja marta 2012. godine, moći će besplatno da uživaju u Sport Klub HD programima. Nakon marta, Sport Klub HD kanali će biti uvršteni u postojeći HD paket Total TV-a po važećoj ceni paketa.
  U najboljoj rezoluciji možete gledati prenose engleske fudbalske lige - Premijer lige, američke profesionalne košarkaške lige - NBA, Evroligu, trke formule 1, Moto GP, teniske turnire kao što su Masters 1000 i 500 kategorije, kao i Grand Slam Wimbledon, hokej, golf i mnoge druge zanimljive sportske sadržaje. Tome treba dodati da španske prva i druga fudbalska liga (Primera i Segunda Division) ekskluzivno stižu na ove kanale tokom avgusta 2012.
  Sa prelaskom na novu digitalnu platformu, koji je planirana za Total TV u jesen, svi digitalni prijemnici će biti u HD standardu. To je ujedno i naš prvi korak u pripremi za novo doba televizije, gde će HD sadržaji postati deo standardne ponude.

  Total TV
   
  #1
  sbanane gefällt das.
 2. Spartacus66
  Offline

  Spartacus66 Ist gelegentlich hier

  Registriert:
  29. Mai 2012
  Beiträge:
  86
  Zustimmungen:
  9
  Punkte für Erfolge:
  8
  Nema sta bogata ponuda.....
   
  #2

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.