hmmmm
nemam var/cccam/key; otpakovao i tu su var/tuxbox/plugins
pa sam i ja to pod /var/tuxbox/plugins,
dvije "Dateien" .cfg i .so
i izgleda da sam uspio, bar na prvi pogled
uglavnom je sve tu, pod einstellungen,
al mi javlja gresku prilikom instalacije
pa nista,
Pozdrav svima...
ja koristim Nokia D-Box 2 i CS bez kartice,nalazim se u NRW / Njemacka i imam Unity Media, do prije par dana sam mogo da gledam NTV Hayat i najednom je sve pocrnilo, pink imam i dalje...jel jos neko imao problema sa tim i jel nekom poznato u cemu je problem....unaprijed Hvala !
pozdrav ljudi. ja sam veoma nov u ovim stvarima. htjeo sam da nabavim reciver preko kojeg mogu gledat sto vise nasih programa i naravno S_K_Y B_U_N_D_E_S_L_I_G_U. i citam da je to,tu i tamo moguce sa CS. moje pitanje je dali neko od vas moze da mi sta preporuci i da mi da savjet kako je naj bolje da ja to izvedem i koji reciver je naj bolji za takve stvari,naravno da nebude nesto skup. zivim u njemackoj NRW Münster hvala vam svima unapred H_V_A_L_A H_V_A_L_A
pozdrav i tebi. kao prvo treba ti reciver za CS, ovde kod nas na DEB-u mozes kupit jeftin DM500 pa evo ti LINK. onda ti treba neki oficielni abo, naprimjer neki od xxx abos jer su oni najjeftiniji a puno su trazeni. evo ti Link veralten (gelöscht) i za to. kad to sve nabavis onda se javi pa da ti pomognemo oko stimanja recivera. jos jednom pozdrav!!!!!!:emoticon-0178-rock::emoticon-0178-rock::emoticon-0178-rock: