Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Panasonic predstavio 3DTV novitete

Registriert
8. März 2009
Beiträge
5.760
Punkte Reaktionen
4.965
Erfolgspunkte
113
Panasonic predstavio 3DTV novitete
Bitte, Anmelden oder Registrieren um URL-Inhalte anzeigen!
TX-L42EW30 Japanski elektronski div Panasonic je u Londonu predstavio brojne novitete iz 3DTV-a, recordera, blu-ray playera i camcordera. TV noviteti su LCD modeli serije EW30 koji dolaze s dijagonalama zaslona od 32-42". Plazma noviteti su VT30 serija s dijagonalama ekrana od 42-55".
Za 3DTV namijenjeni su modeli GT30 serije. Max. kontrast im je 5.000.000:1. TV-i oduševljavaju konvertiranjem 2D u 3D sadržaje. U 3D modusu Panasonic garantira visoku svjetlost slike. Za gledanje potrebne su Shutter naočale.
Bitte, Anmelden oder Registrieren um URL-Inhalte anzeigen!
GT30 Viera Connect je novi naziv za internet bazirane dodatne funkcije koji mijenja Viera Cast (sat-multimedia.hr). Na proljeće dolaze igre kao šah, poker i auto utrke. Tu je i Connect Market place pristup daljnjim primjenama. Izabrani modeli imaju USB adapter za bežični pristup mreži.
Video podrška proširena je za DivX Plus HD.Novitet je i DVD HDD recorder DMR-EX84C. Model je opremljen za prijem DVB-C i analogne kabelske.
Od blu-ray playera najavljeni su DMP-BDT310, DMP-BDT110 i DMP-BD75. Novi su i full HD camcorderi HX-DC10, HX-DC1 i HM-TA2.
Bitte, Anmelden oder Registrieren um URL-Inhalte anzeigen!
DMR-EX84C Autor: Sat Multimedia
 
Oben