Y YugoStar Hacker Registriert 19. April 2010 Beiträge 459 Reaktionspunkte 16 Punkte 18 6. März 2009 #1 super stvar za nas narod uz live muziku.. svaki user moze da pusta pjesme koje hoce.. kad dodje na red... al najbolje sami vidite kako funkcionise sve:ja jedino sta morate je, da skinete ovaj program, da ga instalirate i da se registrujete.. stvarno super je:good: Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. Zuletzt bearbeitet von einem Moderator: 6. März 2009
super stvar za nas narod uz live muziku.. svaki user moze da pusta pjesme koje hoce.. kad dodje na red... al najbolje sami vidite kako funkcionise sve:ja jedino sta morate je, da skinete ovaj program, da ga instalirate i da se registrujete.. stvarno super je:good: Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 6. März 2009 #2 AW: Paltalk, Superiska chat za nase sa ex-yu prostora Zdravo Yugostar,hvala ti na ovom Super Postu,licno sam izprobao i Super stvar :good:
AW: Paltalk, Superiska chat za nase sa ex-yu prostora Zdravo Yugostar,hvala ti na ovom Super Postu,licno sam izprobao i Super stvar :good:
OP OP Y YugoStar Hacker Registriert 19. April 2010 Beiträge 459 Reaktionspunkte 16 Punkte 18 6. März 2009 #3 AW: Paltalk, Superiska chat za nase sa ex-yu prostora hehe hvala jarane, i ja kazem da je zakon :smoke:
AW: Paltalk, Superiska chat za nase sa ex-yu prostora hehe hvala jarane, i ja kazem da je zakon :smoke: