Merhaba arkadaslar,
benim bazi sorularim olacakdi. forum'da yeniyim
ben bugün Digitürk Euro abonesi oldum ( CI+HD Modülle Üyelik) . Bende Vu+ Solo receiver var.
Suanda CCCam üzeri Sky De, Sky IT ve Digitürk (Lig tv haric) herseyi aliyorum.
Sorularim:
1) Bende simdi bu receiverle digitürk lig tv ile calisir mi ? Kart yeri var ama CI yada CI+ mu tam bilmiyorum.
2) CS yapiyorum diye daha dogrusu CCCam yüklü diye Kart block olur mu ?
3) Kart gelir ve takarsam, cccam ve kart arasinda anlasilmazlik olur mu ? Cünkü cccam üzeri'de digitürk kanalari aciliyor ve kart gelirse normal kart üzeride acilacak.
4) Baska forum'larda gördüme göre HD kanalar acik degil ve sadece SD kanalar gösteriyor ? CCCam yüklü ise.
Sizlerin önerisi bana ne olur ? Onlarin dandik kutusunu alsam mi ? HD yayini'da aldim cünkü.
Birazcik yardimci olursaniz cok sevinirim. :emoticon-0124-worri
PS: Türkcem icin özür dilerim. Fazla iyi degil...
benim bazi sorularim olacakdi. forum'da yeniyim

ben bugün Digitürk Euro abonesi oldum ( CI+HD Modülle Üyelik) . Bende Vu+ Solo receiver var.
Suanda CCCam üzeri Sky De, Sky IT ve Digitürk (Lig tv haric) herseyi aliyorum.
Sorularim:
1) Bende simdi bu receiverle digitürk lig tv ile calisir mi ? Kart yeri var ama CI yada CI+ mu tam bilmiyorum.
2) CS yapiyorum diye daha dogrusu CCCam yüklü diye Kart block olur mu ?
3) Kart gelir ve takarsam, cccam ve kart arasinda anlasilmazlik olur mu ? Cünkü cccam üzeri'de digitürk kanalari aciliyor ve kart gelirse normal kart üzeride acilacak.
4) Baska forum'larda gördüme göre HD kanalar acik degil ve sadece SD kanalar gösteriyor ? CCCam yüklü ise.
Sizlerin önerisi bana ne olur ? Onlarin dandik kutusunu alsam mi ? HD yayini'da aldim cünkü.
Birazcik yardimci olursaniz cok sevinirim. :emoticon-0124-worri
PS: Türkcem icin özür dilerim. Fazla iyi degil...