Bild ist nicht mehr aktiv.
Digitalna satelitska platforma Digi TV odlučila je uvrstiti u ponudu dodatnih pet televizijskih kanala iz Hrvatske.
Riječ je o kanalima HRT 1, HRT 2, RTL 2, Doma TV i Mini TV. Svih 5 kanala danas u poslijepodnevnim satima nakratko su bili dostupni
na frekvenciji 12607, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Narednih dana očekuje se i službeni početak emitiranja navedenih kanala u platformi Digi TV.
Prvi i Drugi kanal Hrvatske readio-televizije, HRT 1 i HRT 2, mogu se pratiti i putem satelita Hot Bird 13A (13°E) kodirano u sistemu Viaccess i na satelitu Eutelsat 16A u paketima MAXtv i B.net Total TV. RTL 2, specijalizirani zabavni kanal RTL televizije i Doma TV, specijalizirani kanal Nove TV pokrenuti su u januaru 2011. godine. Dostupni su putem digitalne zemaljske mreže i kablovskih operatera u Hrvatskoj te putem satelita Eutelsat 16A u paketima MAXtv i B.net Total TV. Mini TV je dječji kanal u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik i prilagođen djeci svih uzrasta. Mini TV je pokrenula Nova TV u novembru 2008. godine za potrebe platforme B.net. (media-sat.net)
Digitalna satelitska platforma Digi TV odlučila je uvrstiti u ponudu dodatnih pet televizijskih kanala iz Hrvatske.
Riječ je o kanalima HRT 1, HRT 2, RTL 2, Doma TV i Mini TV. Svih 5 kanala danas u poslijepodnevnim satima nakratko su bili dostupni
na frekvenciji 12607, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK.
AW: Novi hrvatski kanali u ponudi platforme Digi TV
Hallo
Kako izgleda kod mene HRT2 neradi na karti 1802 ni u Smargu ni u orginal receiveru je moze to jos neko potvrdid "pokazi mi samo na ekranu da nemam pravo da gledam taj kanal" na 1880 radi ima ga preko linije u Cs.
AW: Novi hrvatski kanali u ponudi platforme Digi TV
Mozete isprobavati sta hocete! Ali sa 1802 u trenutku neide HTV2. A mozda ni nece ici! Mozda prvi potez da se ljude tera sa 1802 na 1880 karte!
Niko nezna sta ce sada biti sa Digi Hr ili bolje receno sta vipnet planira sa tom kupnjom!
Druze, karta je OK. Rade svi kanali osim HTV2.
"Prio" se odnosi na kartu a ne na pojedinacni kanal.
U principu je bitan ako imas vise razlicitih karti istog provajdera onda njime dajes priporitet jednoj od njih.
Takodje mislim ali nisam bas 100% siguran da ovo sto si napisao vrijedi samo za dvbapi.
Pa jest prio se odnosi na kartu,tako sam i mislio,, da 1880 ignorises mozda ti ta i imala brzi odziv od 1802
al nema veze ,,da ne diskutiramo vazno da vam je proradila
:emoticon-0137-clapp