Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Nexus S, noul varf de lance al platformei Google Android

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 7. Dezember 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Nexus S, noul varf de lance al platformei Google Android

  Google a anuntat luni lansarea unui nou terminal de referinta pentru platforma Android, modelul Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren. Fabricat de Samsung, noul smartphone va rula versiunea 2.3 (Gingerbread) a sistemului de operare de la Google si va fi disponibil pentru inceput in Statele Unite, urmand ca apoi sa fie vandut si in Europa.

  [​IMG]

  Terminalul va avea o diagonala de 4 inci, va folosi un ecran Super AMOLED cu o rezolutie de 800x480 de pixeli si un procesor Cortex A8-Hummingbird cu un nucleu la o frecventa de 1Ghz, in ciuda speculatiilor care indicau folosirea unui procesor nou, cu mai multe nuclee. Acelasi tip de procesor este folosit in prezent de catre Samsung pentru seria Galaxy S.

  Nexus S va avea 512MB de memorie RAM si 16GB spatiu de stocare, fara posibilitate de extindere. In ceea ce priveste conectivitatea, noul telefon Google se va putea conecta la retele 3G+ HSPA de mare viteza si va suporta cel mai nou protocol WiFI N, cu o viteza de transfer de pana la 150mbps.

  Telefonul va integra si doua camere video, una de 5MP cu blitz pe spate si una frontala, cu rezolutie VGA. Autonomia declarata este de 6 ore de convorbire sau 428 de ore in standby. In plus, noul terminal va include si senzor giroscop, care va inregistra mult mai precis miscarile aparatului in spatiu.

  Nexus S va fi unul dintre primele terminale care vor integra functionalitate NFC (near field communication): practic, telefonul va putea “citi” informatii despre obiecte dotate cu un cip NFC, cum ar fi produse din magazine. Teoretic, va fi suficient sa apropiati telefonul de un produs pentru a afla toate detaliile despre el.

  Android 2.3 Gingerbread vine cu o serie larga de imbunatatiri fata de varianta precedenta si promite un nivel crescut al performantei, o noua tastatura software si integrare mai buna a serviciilor de video-telefonie.

  Puteti explora noul terminal pe larg pe pagina YouTube dedicata Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.