Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Medion E 4430

Nobody is reading this thread right now.

liki11

Newbie
Dali neko zna dali je moguce da se ubaci Garmin u Medion E4430 i sta trebam da uradim, ako moze mala pomoc ili ima neki link za to .

AW: Medion E 4430

neznam bas sigurno, al mislim da neide. ako se varam neka me neko ispravi!!! imas ovde posebno za GARMIN a posebno za MEDION navigacije tako da mislim da to neide!!! neznam kakav si sa njemackim ali sam ti ja ipak zakacio linkove pa ti pogledaj, sigurno ces nesto nac!!!

pozdrav!!

Zuletzt bearbeitet:

Ono sto moze u medion to je navigon ako mene pitas jedna od najboljih navigacija i najpreciznijih koje sam ja koristio i testirao .Pozdrav

gde se moze skinuti navigon sa najnovijim kartama i kako instalirati na Medion probao sam ovde na forumu i nedaje mi blokirame ..

Zuletzt bearbeitet:

momenat momci. zar nije potreban startmenü i non-medion software ako hoces da koristis tudji software na medion hardware??:emoticon-0138-think

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…