in genul primii pasiVa trebui sa mai deschid un Unterforum pentru ca incepe sa se adune prea multe
da Emile - cred si eu si sunt de parerea ta - cu in genul primii pasi
:good:
Salut tibiric
cum a mai scris si Emil un Dream 500HD ar fi perfect- tinind cont ca are Procesorul ca si 8000_ul numai ca are alte dezavantaje - ca si orice lucru
Dar cu dezavantajele astea se poate traii zic eu
Care ar fi dezavantajele? Nu are display - "doar" 1 cr si un ci ... Altceva?
Si cu primii pasi- asi spune - eu din propria experientza - ar fi bine daca ti ar arata cineva- cum -ce si care unde trebuie ce pus - bla bla -
M-as bucura si eu f. mult daca as gasi pe cineva.
Si la schimb de linii te asi ruga sa ai mare grija peset cine dai.
Am inteles! Dar si aici, cum fac? Merg doar pe persoane pe care le cunosc PRIVAT? Caci altfel riscul exista!
Acuma citva ani in urma - nu era asa free- dicutii ma refer ca si acuma - sa nu tragi zeapa
Si in legatura de cartela ta - daca ai curajul sa trimiti Boxa in Polonia - sa iti extarga ce trebuie !!- ?? ai avea chanse foarte bune
Ma mira ca polonezii reusesc si romanii nu. De obicei era invers. Curaj am, de ce nu!? Poate fi folosit rec-ul in caz de ceva mai departe? Sau e "deranjat"?
Cat costa afacerea? Si unde dau de contactele cu pricina?
Merci!!
Hallo Tibiric ich geb dir ein kleinen Tipp von mir das du deine 100 Beiträge zusammen hast z.b. das du beim User-Vorstellung / Mod-Vorstellung und Geburstagsgrüße und viele andere Bereiche gibt es noch wo du schreiben kannst und dan hast du schnell deine 100 Beiträge und dan hast du Zugriff über alles in Deb Gruß josef
mir einer ist es nicht bekannt das du für diese seiten 100 beiträge sammeln must
aber da sollte ja unser Mod es uns besser belehren !!
@tibiric- daca doresti - lasa-mi in PM- o adersa de messenger de a ta -
poate te pot ajuta
ca am vazut ca ai timp- dupa cite ai raspuns
si cauta sa sa faci raspunsul in citat)- semnul acela de patrat cu liniutza jos - dar prima data trebuie sa copiezi citatul
bafta si sa ne citim de bine
2. HD rec nu pot sa iti recomand cel mai bun dar eu folosesc DM 800 si sänt foarte multumit de el
Cum zici 8000 este inca scump dar mai sint si Dm 500HD sau Vu care se zice ca ar face concurenta la Dm 8000
Suportul la Dm este foarte bun si usor de utilizat
Personal mai am si un Vantage 7100s dar din pacate nu merge in Cs doar intern Home
5. Profi cum zici tu nu e rau eu as zice mai bine experientä dar depinde si de ce rec iti iei
mfg
Sal tibiric
Chefe a modificat putin pentru cei ce nu au beitrage sau mai putin de 10
Se lucra inca la pagina de forum inca nu este pusa la punct
Am inteles ca mai sänt useri cu peste 100 si tot nu pot sa intre
Mai asteptam o zi sau doua si vezi daca ai acces
mfg
Buna Emil, buna ingerash,
cu linkul respectiv mai astept- nu e graba.
Ce mi-ati recomanda? DM 800HD sau VU+ (duo sau single daca o sa fie)!?
Si de ce? Pretul e cam la fel.
Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.=
Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
DM800 are doar un loc de citit card-uri, nu? Deci acel card o sa fie singurul care poate fi CS-uit. Richtig? Si nu are HDMI ci "doar" DVI (nu inteleg diferenta).
Dupa aceea - dupa ce am boxa acasa - cum fac mai departe? Unde sa ma apuc sa sap? Trebuie sa leg rec-ul de Router - si vreau sa o fac prin W-Lan - e vreo problema in afara de faptul ca doar unele W-lan USB Stick sunt compatibile?
Multumesc, si o zi buna!
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für folgende Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für folgende Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?