AW: Dreamboc 500s key permes digitronit
pershendetje,
kam nje pytje se skom lidhje hiq, shembull cka jon kto key prej ku i marr?? un e kam nje dreambox dm 500 s dhe e kam ni njeri qe msherben me disa programa, digitalb, tring, sky etj etj. por para 1 muaj kom gabu dhe e kom po total reset e u desht me ja qu ati njerit dhe ai ma ka regullu apet, po prej se ma ka regullu sky bundesliga e do programa tjer si shembull discovery channel apo nat geographic nuk funksionojn, a sky sport funksionon gjith, do te thot fudboll anglez muj me kqyr, ligen e kampionav muj me kqyr perveq se sky sport 3. cka mundet me u kon ktu???
ai mthot se pi ne server ka problem, e jo ne boxin tem, po pse pra nje shok i im i kap gjitha programet dhe ky i merr prej tnjejtit njeri ato senet? edhe ma ka ndrru passwordin qe u kon root dhe pastaj passi dreambox e ka ndrru do te thot smuj me hy mo as me webinterface as me Dcc, a me kast mi ka mbyll a cka ka bo?? edhe tash a muj une me bo update gemini 4.70 a po ndoshta e cregulloj prap krejt nese boj update?? ndoshta ja hupi regullimin qe e ka bo ai per me m sherby me ato programa?? edhe cili CAM esht tash me i riu, un e kam MgCamd Gigasat...
flm shum nese dikush mundet me mndihmu