Diseq ayari?

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von ereglili, 8. Mai 2011.

  1. ereglili
    Offline

    ereglili Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    12. April 2011
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Maschinenschlosser
    Ort:
    Köln
    selam,
    7°.19°,42° de lnbler var ve bunlarin ayarini Dm de nasil yapma gerekiyor?
    Detayli bir aciklama yaparsaniz memnun olurum
    saygilar
     
    #1
  2. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: Diseq ayari?

    1. astra
    2.eutelsat
    3.türksat

    dreamboxlar her diseqc ile calismiyor biliyosundur...

    bak ben bunu aldim tikir tikir calisiyor, tunen fehlgeschlagen gelmiyor artik...

    DiSEqC Smart Titanium SUS4 LNB Schalter 4x1 4/1 diseq | eBay

    illa spaun almana gerek yok....diseqcayarlarini yukarida yazdigim gibi yaptim tikir tikir calisiyor
     
    #2
    turko3 gefällt das.
  3. ereglili
    Offline

    ereglili Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    12. April 2011
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Maschinenschlosser
    Ort:
    Köln
    AW: Diseq ayari?

    Dreamboxda nerden ve nasil ayarlamak lazim
     
    #3
  4. karan
    Offline

    karan Freak

    Registriert:
    4. Dezember 2008
    Beiträge:
    227
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    Hier
    AW: Diseq ayari?

    Dreambox um yok ama yine de bi fikir vereyim. LNB leri Route in girisine göre ayarliyacaksin. Bende de ayni Sat lar var. 7 19.2 ve 42. Mesela türksat bende routerin 1 girisinde. 2 bos 3 de astra var 4 de eutelsat. Bunu aynen böyle ayarlaman lazim. Tabi benimki gibi degil senin router de nasil ise öyle :dance3::dance3:

    Bende VU var ama belki aynidir. Bende Menü, Kanalsuche, Tuner Einstellungen den giriyor. Orda DiseqC ydi galiba. Sonra Port A,B,C,D aciliyo oraya hangi canak nereye bagli ayar cekiyosun ve oturup 1 saat arama yaptiriyorsun :aha:.
    Router in 1 girisi Türksat mesela Port A ya Türksat yaziyorsun vesaire.

    Hade Kolay gelsin
     
    #4
  5. turko3
    Offline

    turko3 Newbie

    Registriert:
    16. Januar 2008
    Beiträge:
    11
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Diseq ayari?

    routerle ne alakasi varki diseqcin kardesim. bilmeyerek konusmayalim. bak söyle yap kardesim:

    menü>>einstellung>>kanalsuche>>tunerkonfiguration>>>en son cikarken menüden speichern yapmayi unutmayasin
     
    #5
    bora1907 gefällt das.
  6. karan
    Offline

    karan Freak

    Registriert:
    4. Dezember 2008
    Beiträge:
    227
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    Hier
    AW: Diseq ayari?


    Multischalter/Router demek istedim. Anlamak isteyen anlamastir. Bilmeyerek konusan yok...

    :party:
     
    #6
  7. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: Diseq ayari?

    kizmayalim birmirimize....
     
    #7
  8. ereglili
    Offline

    ereglili Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    12. April 2011
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Maschinenschlosser
    Ort:
    Köln
    AW: Diseq ayari?

    ustalar Dreamboxda nasil ayarlamam gerekiyor,detayli bir aciklama yapabilirmisiniz.
    Birde Usb Sticki hdd olarak kullanabilirmiyim,eger öyle ise nasil tanitmam gerekiyor,Aufnahmepfadi nasil ayar yapmam lazim?
     
    #8

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.