G G4hak Ist gelegentlich hier Registriert 17. März 2010 Beiträge 93 Reaktionspunkte 0 Punkte 6 5. März 2011 #1 Selam Arkadaslar, digitürk Radyolarini ayarlamasi nasil yapiliyor?
S sekotako Freak Registriert 15. Juli 2009 Beiträge 202 Reaktionspunkte 45 Punkte 28 Ort Germany 12. April 2011 #2 AW: Digitürk Radyolari Merhabalar, hangi receiver ile kullaniyorsun kartini. Onu soylersen yardimci olmaya calisirz. Saygilar Seko Yardimim dokunduysa tesekkür etmeyi unutmayin !!
AW: Digitürk Radyolari Merhabalar, hangi receiver ile kullaniyorsun kartini. Onu soylersen yardimci olmaya calisirz. Saygilar Seko Yardimim dokunduysa tesekkür etmeyi unutmayin !!
P proto Ist oft hier Registriert 13. November 2008 Beiträge 123 Reaktionspunkte 22 Punkte 38 15. April 2011 #3 AW: Digitürk Radyolari He he , bu dert bendede var bi ara cözdüm dedim ama 100% calismiyor. @sekotako Burada yazmissin zaten DreamBox icin KLICK Bunun komik olan tarafi bende Medialink BlackPanther HD var 140€ luk Receiver ve onda hic birsey yapmadan bu Kanallar TV Kanali olarak gösteriyor selamlar
AW: Digitürk Radyolari He he , bu dert bendede var bi ara cözdüm dedim ama 100% calismiyor. @sekotako Burada yazmissin zaten DreamBox icin KLICK Bunun komik olan tarafi bende Medialink BlackPanther HD var 140€ luk Receiver ve onda hic birsey yapmadan bu Kanallar TV Kanali olarak gösteriyor selamlar
T tosun1 Ist gelegentlich hier Premium Registriert 5. Juli 2010 Beiträge 41 Reaktionspunkte 13 Punkte 28 22. August 2011 #4 AW: Digitürk Radyolari Tesekkürler