Shoki, une cdo her lexoj ktu dhe po shof qe dikush nuk po beson, sa per tju treguar, nje gje eshte me shume e sakt, se digitalb hd veqse qe 2 vjet eshte e thyer nga nje serb qe po kalon neper forume me nickun STRSH, dikush e njeh e dikush e ka degju, sa per info tjeter une qe moti e kam payserver te blejtum prej ktina STRSH, dhe po me punojne programet te gjitha hd dhe mpeg4, veqse ti cka po thu nuk eshte normale mos me dal ne shesh, normal qe nuk do del ne shesh pasi qe ky person perfiton nga 120 euro per cdo person qe blen vetem digitalb hd dhe mpeg4 pa kanalet e thejshta, e nese del ne shesh kjo do te humb perfitimet.
Sa i perket hapjes se digitalb hd, siq ju thash qe moti jane hapur, por emulatori ende nuk asht publik, digitalb hd nuk oshte e hapur as me cccam as me mgcamd, as me oscam, por ky serbi ka ba nje emulator krejtsisht ndryshe qe mund te fute linin edhe ne mgcamd edhe ne cccam.
Pra ky mushterive ua jep me mgcamd, dhe cdo dosje e dhene nga ky punon vetem ne ate box qe don ti, dhe nepermjet mac adreses ai e shifron dosjen peer.cfg
dhe ju lutem te gjithve te leme muhebetet se kinse nuk oshte thyer ose te kritikojme dikend qe shkruan ketu..
Definitivisht Digitalb HD eshte thyer para 2 viteve nga ky serbi qe e permenda, une qe moti e kam nga ky dhe punon perfect, jo se i baj relame ketij personi, por une mundohem maksimalisht te gjej rugen te thej vet, por ende nuk kam mundur nje gje te tille, nese dikush ka me teper informata mund te bejme nje grup dhe te mundohemi maksimalisht