Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Digitalb HD me CS?

AW: Digitalb HD me CS?

po e di dhe e kam pa, por me oscam do te behet shpejt publik
por me rendesi eshte qe paringut i erdhi fundi

Lajme te mira,edhe pse disi e kame nje parandjenj qe Digitalbi vet e ka ba ket pun.
Pasi e kan pa qe nuk poju hec me pairing e ka qel ket sytem ne ate menyre qe ata qe nuk kane dreambox do te blejn kaon(qytetari thjesht) e ata qe kane do te bejn abonime perseri dhe digitalb nbetet ne loje....po tham,thashe-

woow... ishalla i jen fund,i e pash videon dhe u shihke qart....

Nga nje Panil dhe dikush me Ironi qe kishin nje dit me par erdhem te besimi:emoticon-0136-giggl

une mendoj se nuk kan pasur interes deri dash hakerat me u mare me DGA se do ta kishin thy me heret, ato e kan thy noven e greqis edhe ajo ka qen me paring por e ben te mundur tash edhe DGA i ka ardhur fundi

une mendoj se nuk kan pasur interes deri dash hakerat me u mare me DGA se do ta kishin thy me heret, ato e kan thy noven e greqis edhe ajo ka qen me paring por e ben te mundur tash edhe DGA i ka ardhur fundi
por pse nuk e provon dikush nga furumi me --MGcamd 1.35a--
apo funksionon, apo esht veshtir ?

une e kam provuar me -----MGcamd --- dhe me---oscam---
por nuk kam pas sukses.

Mirmbrama

ku munda me u informu per me mar digitalb per mes c s?

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…