Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

DigiSport

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 13. Januar 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.280
  Zustimmungen:
  16.909
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  DigiSport: "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu"

  DigiSport exclude orice colaborare cu Miki Alexandrescu pentru postul de comentator al curselor de Formula 1, care vor fi transmise în format HD şi în România.

  Începând din sezonul 2011, fanii Formulei 1 din România vor avea oportunitatea de a urmări cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor fără să mai fie nevoiţi să asculte comentariul lui Miki Alexandrescu.
  Criticat de fani pentru lipsa de profesionalism pe care a arătat-o în ultimii ani, Alexandrescu nu va face parte din echipa de comentatori a postului de televiziune DigiSport, care a preluat drepturile TV pentru Formula 1 în România începând din acest an. "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu", a declarat Florin Ion, unul dintre comentatorii postului DigiSport, în exclusivitate pentru Automarket.
  Echipa de comentatori pentru Formula 1 va fi formată din Florin Ion, care a comentat în sezonul precedent cursele de MotoGP la acelaşi post TV, şi Antal Putinică, care a comentat diverse competiţii la Eurosport. În plus, Mihai Marinescu, unul dintre cei mai promiţători piloţi români, va fi invitat în cabina de comentatori ca expert, în funcţie de programul pe care acesta îl va avea în sezonul 2011 al sporturilor cu motor.
  De asemenea, postul de televiziune va avea o echipă de reporteri la cursele din Europa, care va realiza reportaje speciale de la faţa locului.
  FORMULA 1 ÎN FORMAT HD CU ANTRENAMENTE ÎN DIRECT!

  O altă veste bună pentru fani este că DigiSport va transmite Formula 1 în format HD, decizia fiind luată imediat după ce Formula One Management a confirmat miercuri că va filma toate cursele în acest format. În plus, pe lângă calificări şi curse, DigiSport va transmite în direct şi sesiunile de antrenamente, cu excepţia celor care vor avea loc în afara continentului european, întrucât acestea din urmă se desfăşoară la primele ore ale dimineţii.
  Până în acest moment, compania care deţine DigiSport nu a luat o decizie finală privind înfiinţarea unui post de televiziune suplimentar pentru a transmite Formula 1. În cazul în care se va suprapune cu una dintre numeroasele competiţii sportive pentru care DigiSport deţine drepturi, Formula 1 ar putea fi transmisă pe 10TV, post de televiziune lansat în luna decembrie de aceeaşi companie care deţine şi DigiSport.
  Nu în ultimul rând, DigiSport va transmite şi competiţiile GP2 (în care participa românul Michale Herck) şi GP3 (în care România este reprezentată de Doru Sechelariu). Prima transmisiune de acest tip va avea loc în weekendul 11-12 februarie, când DigiSport va transmite prima etapă a competiţiei GP2 Asia.
  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1
  SuperSonicXL gefällt das.
 2. SuperSonicXL
  Offline

  SuperSonicXL Newbie

  Registriert:
  5. November 2010
  Beiträge:
  23
  Zustimmungen:
  35
  Punkte für Erfolge:
  13
  Ahahahahaha.
  Era râsul de pe lume cu Miki, cand bătea câmpii cum e el prieten bun cu Schumi, a băut o bere cu Hakinnen, a mâncat mici cu nu mai ştiu care.....
  Scuze de offtopic.
   
  #2
  josef.13 gefällt das.
 3. elena1974
  Offline

  elena1974 Newbie

  Registriert:
  24. November 2010
  Beiträge:
  24
  Zustimmungen:
  10
  Punkte für Erfolge:
  3
  Era de belea.
   
  #3

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.