Da vas pitam nesto....da li se dbox 2 isplati iz podruma vaditi i instalirati za cs jos....Kakve ima jos probleme osim sto nije hd.....Uglavno mi stoji vec 2 godine u podrumu i kupi prasinu....Zasto ne ako moze...izjasnite se....
Hvala unaprijed..
zasto se ne bi isplatio,ja imam jedan i radi savrseno!a,nisam znao da to sto nije hd,moze da predstavlja problem!prvi puta to cujem!ja imam vise resivera koji nisu hd,i rade dosta bolje nego mnogi koji poseduju navedenu tehnologiju!evo ti link,tu ima uputstvo sta sve treba da se radi!
zasto se ne bi isplatio,ja imam jedan i radi savrseno!a,nisam znao da to sto nije hd,moze da predstavlja problem!prvi puta to cujem!ja imam vise resivera koji nisu hd,i rade dosta bolje nego mnogi koji poseduju navedenu tehnologiju!evo ti link,tu ima uputstvo sta sve treba da se radi!
Pozdrav svima.Na mom Dboxu sam sve uradio kako tu pise (kurzschluss metode)Dbox je philips.Doveo sam ga u debug mode i sve je bilo u redu,ali kada mu stavljam image GLJ onda on startuje image i onda se dbox sam gasi.Probao sam i druge image isto se desava.onda sam stavio novatux image kod njega se nije box ugasio ali posle starta javlja se fehler µcode nichts gefunden.Ako moze neko da pomogne unapred hvala.