mateibasarab Hacker Registriert 28. Mai 2010 Beiträge 412 Reaktionspunkte 201 Punkte 103 Ort BaWü 4. Dezember 2010 #1 Buna, eu caut o cartela Focussat!!! Are cineva de vanzare????? Contactati-ma pe PM!!!! Va multumesc!!!
Buna, eu caut o cartela Focussat!!! Are cineva de vanzare????? Contactati-ma pe PM!!!! Va multumesc!!!
josef.13 Boardveteran Registriert 1. Juli 2009 Beiträge 28.615 Lösungen 1 Reaktionspunkte 48.834 Punkte 1.083 Ort Sachsen 5. Dezember 2010 #2 AW: Cartela Focussat mateibasarab schrieb: Buna, eu caut o cartela Focussat!!! Are cineva de vanzare????? Contactati-ma pe PM!!!! Va multumesc!!! Zum Vergrößern anklicken.... Buna mateibasarab Vreau numai sati spun ca la tine nu merge PM
AW: Cartela Focussat mateibasarab schrieb: Buna, eu caut o cartela Focussat!!! Are cineva de vanzare????? Contactati-ma pe PM!!!! Va multumesc!!! Zum Vergrößern anklicken.... Buna mateibasarab Vreau numai sati spun ca la tine nu merge PM
OP OP mateibasarab Hacker Registriert 28. Mai 2010 Beiträge 412 Reaktionspunkte 201 Punkte 103 Ort BaWü 5. Dezember 2010 #3 AW: Cartela Focussat Serios???? Da ce trebuie sa fac ca sa mearga????
OP OP mateibasarab Hacker Registriert 28. Mai 2010 Beiträge 412 Reaktionspunkte 201 Punkte 103 Ort BaWü 5. Dezember 2010 #4 AW: Cartela Focussat josef.13 schrieb: Buna mateibasarab Vreau numai sati spun ca la tine nu merge PM Zum Vergrößern anklicken.... Ma poti tu ajuta cu o cartela Focussat?????
AW: Cartela Focussat josef.13 schrieb: Buna mateibasarab Vreau numai sati spun ca la tine nu merge PM Zum Vergrößern anklicken.... Ma poti tu ajuta cu o cartela Focussat?????
josef.13 Boardveteran Registriert 1. Juli 2009 Beiträge 28.615 Lösungen 1 Reaktionspunkte 48.834 Punkte 1.083 Ort Sachsen 5. Dezember 2010 #5 AW: Cartela Focussat mateibasarab schrieb: Serios???? Da ce trebuie sa fac ca sa mearga???? Zum Vergrößern anklicken.... Mergi in Kontrollzentrum (Einstellungen ändern) si cauti Private Nachricht si acolo trebe sati activezi merge acuma:good: Zuletzt bearbeitet: 5. Dezember 2010
AW: Cartela Focussat mateibasarab schrieb: Serios???? Da ce trebuie sa fac ca sa mearga???? Zum Vergrößern anklicken.... Mergi in Kontrollzentrum (Einstellungen ändern) si cauti Private Nachricht si acolo trebe sati activezi merge acuma:good:
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 373 6. Dezember 2010 #6 AW: Cartela Focussat mateibasarab schrieb: Buna, eu caut o cartela Focussat!!! Are cineva de vanzare????? Contactati-ma pe PM!!!! Va multumesc!!! Zum Vergrößern anklicken.... Eu iti recomand sa cumperi una cu cel putin o luna activata Am tot citit prin diferite forumuri ca ar fi destule dezactivate si nu poti sa le mai activezi Mai bine platesti o luna in plus fata de cartela dar esti sigur ca este valabila
AW: Cartela Focussat mateibasarab schrieb: Buna, eu caut o cartela Focussat!!! Are cineva de vanzare????? Contactati-ma pe PM!!!! Va multumesc!!! Zum Vergrößern anklicken.... Eu iti recomand sa cumperi una cu cel putin o luna activata Am tot citit prin diferite forumuri ca ar fi destule dezactivate si nu poti sa le mai activezi Mai bine platesti o luna in plus fata de cartela dar esti sigur ca este valabila