Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Arena Sport izlazi iz TTV i SBB Kablovske

Nobody is reading this thread right now.

vedroboy

Ist gelegentlich hier
Evo citao sam na drugim jednim forumu i korisnici pisu ovo

Pitanje:Ninoslav, Niš
Zvali su me iz Total TV jer sam naručio Arena sport paket i oni su mi odgovorili da arena sport paketi više neće biti u njihovoj ponudi.
Da li je to tačno?

Odgovor:
Potpuno je tačna informacija koju ste dobili od kablovskog operartera Total Tv.
Od 1.9.2010. godine na teritoriji Srbije se kanali Arene sport neće emitovati u SBB kablovskim sistemima, kao ni na Total TV.

Gledaoci Arene sport, korisnici Total TV u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini imaće priliku da prate kanale do 1.10.2010. godine.

mail iz TTV-a:

Postovani,
Navedeni kanali nisu vise deo bogate ponude Total TV Srbija.
Ukoliko ponovo dodje do mogucnosti pracenja kanala Arena Sport, uputicemo blagovremeno i na pravi nacin obavestenje.
S postovanjem,
Info Total TV
SBB KORISNICKI SERVIS TOTAL TV-A
DIREKCIJA TOTAL TV SRBIJA

AW: Arena Sport izlazi iz TTV i SBB Kablovske

Evo i zvanicno od totala

PREKID EMITOVANJA ARENE NA TOTAL TV-u

Nakon višemesečne saradnje Sportskih kanala "Arena sport" i Total TV-a, te dve kuće su prekinule saradnju zbog nemogućnosti pronalaženja zajedničkog interesa i obavestile javnost da se programi "Arena sporta" od 1. septembra neće emitovati putem Total TV platforme.

Total TV je, takođe, saopštio da će korisnici koji su do sada bili pretplaćeni na "Arena sport" paket dobiti mogućnost gledanja HBO kanala bez dodatne naknade u naredna tri meseca.

Sredstva od unapred uplaćenih „Arena sport” paketa na Total TV-u biće preusmerena na druge pakete na koje su ti korisnici pretplaćeni.

Zurück
Oben