Q Questra Ist gelegentlich hier Registriert 1. März 2009 Beiträge 50 Reaktionspunkte 3 Punkte 28 Ort Hessen Deutschland 21. August 2010 #1 Kolega u Bosni mi ima ograničeni ADSL sa 9 GB limita. Je li može da koristi moju liniju na dreambox-u ? Hvala!
Kolega u Bosni mi ima ograničeni ADSL sa 9 GB limita. Je li može da koristi moju liniju na dreambox-u ? Hvala!
P paradox_ Elite User Registriert 2. Januar 2009 Beiträge 1.620 Reaktionspunkte 697 Punkte 273 22. August 2010 #2 AW: adsl i bosanski internet a sto ne bi moglo!:emoticon-0167-beer:
V vedroboy Ist gelegentlich hier Registriert 6. Dezember 2009 Beiträge 91 Reaktionspunkte 13 Punkte 28 23. August 2010 #3 AW: adsl i bosanski internet mislim da on pita hoceli bit dovoljno 9GB prometa mjesecno, sad neznam kolki se promet stvara no nebi trebalo bit vise od 1GB
AW: adsl i bosanski internet mislim da on pita hoceli bit dovoljno 9GB prometa mjesecno, sad neznam kolki se promet stvara no nebi trebalo bit vise od 1GB
M maricka Spezialist Registriert 6. Oktober 2009 Beiträge 502 Reaktionspunkte 93 Punkte 88 23. August 2010 #4 AW: adsl i bosanski internet vedroboy schrieb: mislim da on pita hoceli bit dovoljno 9GB prometa mjesecno, sad neznam kolki se promet stvara no nebi trebalo bit vise od 1GB Zum Vergrößern anklicken.... kod mene "CS" trosi izmed. 4 do 5 GB mjesecno download.
AW: adsl i bosanski internet vedroboy schrieb: mislim da on pita hoceli bit dovoljno 9GB prometa mjesecno, sad neznam kolki se promet stvara no nebi trebalo bit vise od 1GB Zum Vergrößern anklicken.... kod mene "CS" trosi izmed. 4 do 5 GB mjesecno download.
janicar Freak Registriert 5. August 2008 Beiträge 202 Reaktionspunkte 312 Punkte 63 Ort BiH 23. August 2010 #5 AW: adsl i bosanski internet Questra schrieb: Kolega u Bosni mi ima ograničeni ADSL sa 9 GB limita. Je li može da koristi moju liniju na dreambox-u ? Hvala! Zum Vergrößern anklicken.... imam i ja limit na 20 giga isto adsl u BiH , imam 2 servera , non stop sam na netu i ne potrosim nikad vise od 15 giga, ako je on samo klijent treba mu 2 gige za mjesec dana samo za CS znaci opet mu ostane 7 giga za potrositi na druge stvari
AW: adsl i bosanski internet Questra schrieb: Kolega u Bosni mi ima ograničeni ADSL sa 9 GB limita. Je li može da koristi moju liniju na dreambox-u ? Hvala! Zum Vergrößern anklicken.... imam i ja limit na 20 giga isto adsl u BiH , imam 2 servera , non stop sam na netu i ne potrosim nikad vise od 15 giga, ako je on samo klijent treba mu 2 gige za mjesec dana samo za CS znaci opet mu ostane 7 giga za potrositi na druge stvari