1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

TV Sljeme (Z1) na novoj frekvenciji na satelitu Atlantic Bird 3

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Borko23, 24. März 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  TV Sljeme (Z1) na novoj frekvenciji na satelitu Atlantic Bird 3  [​IMG]
  Odmah nakon što su svi kanali iz paketa OiV Zagreb napustili frekvenciju 11.478 GHz na satelitu Atlantic Bird 3 (5W), lokalna televizija Z1 iz Zagreba počela je s emitiranjem na novoj frekvenciji na istom satelitu. Kanal će i dalje emitirati u paketu OiV koji je od sada "osiromašen" za druga dva kanala koji su nedavno napustili ovaj paket, Kapital Network i Croatian Music Channel. Oni će od sada svoj program emitirati u DVB-T mreži u Hrvatskoj.

  TV Sljeme s eksperimentalnim emitiranjem započela je 30. srpnja 2004. godine s koncesijom za grad Zagreb. Prvi glavni urednik bio je Branko Kuzele koji je i danas urednik. Današnji glavni urednik je Franjo Gregurić.

  Početkom 2006. godine Z1 televizija promijenila je vlasničku strukturu i uvela novu programsku shemu u kojoj se posebna pozornost obraća informativnom i zabavnom programu.

  Z1 je prva među hrvatskim televizijama uvela i mogućnost javljanja uživo koristeći 3G mobilnu tehnologiju. Reporteri se tako javljaju s terena putem mobilnih telefona sa video opcijom.

  Na zagrebačkoj televiziji između ostalih emisija nalaze se ili su se nalazile i Noćna mora Željka Malnara, prijenosi NFL-a, Večernji pressing Nevena Cvijanovića, Vježbanje demokracije Branka Vukšića, Index, Sport Nedjeljom u 13:30, Ćiroskop Miroslava Blaževića, Opasne veze Tihomira Dujmovića, Rubala show dr. Drage Rubale itd.

  TV Sljeme emitira svoj program i u platformi Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 (0.8°W).  Novi tehnički parametri na 5W:

  Satelit: Atlantic Bird 3 na 5° zapadno
  Frekvencija: 11.472 GHz
  Polarizacija: H
  Symbol Rate: 02444
  FEC: 5/6
  Kodiranje: nema

  Autor: Resiveri.Net Portal
   
  #1
  Beastmaster gefällt das.

Diese Seite empfehlen